Tannis atklāj detaļas par savu personīgo dzīvi

tautaruna.lv 26.augusts 2021, 7:00
 
Oksana Džadana/F64
Šefpavārs un uzņēmējs Elmārs Tannis kanāla STV pirmā raidījumā "Kad viņas satiekas" atklāti pastāstījis par iepazīšanos ar mīļoto sievieti.

Tannis, pieminot kāzu tēmu, neslēpj, ka "šādas lietas kaut kad varētu notikt", jo ir sastapis mīļoto sievieti Ilonu Liepiņu.

Elmārs pastāsta, ka abi nejauši satikušies un tad sieviete viņu uzaicinājusi draudzēties sociālajā vietnē Facebook. Nejaušs videozvans esot rezultējies ar satikšanos un arī nākamās satikšanās notikušas nejaušu apstākļu radītas.

Tannis pastāsta, ka sapnis par beigtām zivīm, kas nozīmējot, ka dzīvē notiek kaut kas vienreizējs un, ja nekas netiks darīts, var ātri beigties, licis viņam šīs attiecības iegriezt nopietnākā gultnē. Vīrietis atklāj, ka attiecību sākums bija ilgs, taču ļoti romantisks.

"Vienkārši bija dzirkstele," par to, kas Ilonā piesaistījis, atbild Elmārs un neslēpj, ka abi ir iemīlējušies.

"Mums ir ļoti mierīgs tembrs un temps [...] Viņa ir ļoti skaista. Es redzu viņas skaistumu no iekšienes, manuprāt, vissvarīgākais ir iekšējais skaistums," pauž šefpavārs.

Jau vētījām, ka Tannis šajā vasarā uzsācis jaunas attiecības ar daiļu blondīni, vēstīts Gitas Vīksnes materiālā "Šefpavāram jauna draudzene" izdevumā "Privātā Dzīve".

Elmārs teica, ka šis pandēmijas laiks viņam izrādījies ļoti veiksmīgs. Tagad viņš jūtas iemīlējies, atklājot, ka mīļotās vārds ir Ilona Liepiņa.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:13

Jaunākās diskusijas