Ozolniekos uzdarbojas zagļi; vietējie lūdz palīdzēt

tautaruna.lv 26.augusts 2021, 20:47
 
Vladislavs Proškins/F64
Kāds garnadzis Ozolniekos nedēļas nogalē piesavinājās divus velosipēdus, kuru kopējā vērtība ir 1250 eiro. Jūnija sākumā kāds cits vai varbūt tas pats zaglis tajā pašā apkaimē paņēma vēl vienu divriteni, kas maksā 1600 eiro. Transportlīdzekļu īpašnieki sadarbojas ar policiju un cer, ka ļaundari tomēr sveikā cauri netiks, ziņo TV3 raidījums ”Degpunktā”.
Kāds laulāts pāris no Ozolniekiem 23. augusta pirmo pusi pavadīja, cenšoties noskaidrot, vai viņi patiešām ir apzagti, vai arī noticis kāds pārpratums. Edgars, saņēmis zvanu no sievas, devās uz pagrabu pārbaudīt, kur palikuši pāra velosipēdi.

Aptaujājot vietējos iedzīvotājus, noskaidrojās, ka 22. augustā velosipēdi vēl bija uz vietas, tātad zādzība notikusi naktī uz 23. augustu. Aizdomīgs ir fakts, ka kāpņu telpa ir slēdzama.

“Šeit ir domofons. Bez koda vai čipa nemaz nevar iekļūt. Arī tas, ka citas mantas nav aiztiktas, tikai divi riteņi. Noteikti tas bija jāplāno. Tas nebija tā, ka ātri paķer un prom. Tie cilvēki jau te ir bijuši,” stāsta nozagto velosipēdu īpašnieks Edgars.

Šogad laika posmā no 1. marta līdz 24. augustam Jelgavas novadā kopā reģistrēti 32 gadījumi, kad zvanītājs ziņo par velosipēda zādzību. Gluži kā Edgaram un viņa sievai, vairākos gadījumos nozagti divi velosipēdi uzreiz, turklāt arī no kāpņu telpas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:36

Jaunākās diskusijas