Ko baumo par Arta Pabrika šķiršanās iemeslu?

tautaruna.lv 26.augusts 2021, 12:45
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Nesen aizsardzības ministrs Artis Pabriks paziņojis, ka ar sievu Undīni Pabriku nolēmuši šķirt laulību. Margaritas Koržakovas materiālā "Pabriks tomēr šķir laulību" izdevumā "Kas Jauns" izteikta versija par iespējamo šķiršanās iemeslu.

Kā bija norādīts ierakstā sociālajā tīklā Facebook, "pēc daudziem patiesi dziļās attiecībās pavadītiem gadiem" pāris nolēmis šķirties.

"Mūsu attiecībās esam daudz pieredzējuši un šī pieredze ļāvusi attīstīties mums kā personībām. Šis ir bijis smags lēmums mums abiem, bet apzināmies, ka tas ir pareizs un mūsu kopdzīves laiks ir noslēdzies. Esam vienojušies saglabāt labas attiecības arī turpmāk, vienam otru atbalstot. Aicinām visus respektēt mūsu un mūsu bērnu tiesības uz privātumu. Undīne un Artis Pabriki," pausts paziņojumā.

Materiālā par Pabriku šķiršanos tiek vēstīts par to, ka jau vairākus gadus klīst runas par ministra dienesta romānu ar savu biroja vadītāju, gados krietni jaunāko Neldu Otvari. Pirmo reizi par šīm attiecībām sāka runāt pirms diviem gadiem.

Par politiķa dienesta romānu runā arī tagad, turklāt, kā raksta izdevums, ne tikai politiķu aprindās un Aizsardzības ministrijā, bet arī Neldas Otvares dzimtajā Madonas pusē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:07

Jaunākās diskusijas