Lauris Lizbovskis komentē savas atlaišanas iemeslus

tautaruna.lv 26.augusts 2021, 11:30
 
Gints Ivuškāns/ F64
TV sporta ziņu žurnālists, kas trešdien paziņoja, ka viņam jāaiziet no darba televīzijā, jo TV kanāls TV3 viņu "nomaina", mikroblogošanas vietnē Twitter diskutē par atlaišanas iemesliem.

"Mans 25 gadu gājums televizorā izbeidzas ar 31.augustu. Tv3 mani nomaina. Paldies par 20 mēnešiem darba. Visiem, kuri man palīdzēja un atbalstīja - milzīgs paldies! Katrā ziņā bija interesanti!" rakstīja Lauris.

Tikmēr komentāros Twitter lietotāji pauda nepārprotamu atbalstu Lizbovskim un izteica pateicības vārdus par paveikto darbu.

"TV3 vadības eidžisms "зашкаливает" (piedod, bet neatrodu latviski ekvivalentu). Biju tik nikna, kad dzirdēju par Tevi un Artu, un Ivo. It kā viņu auditorija paliktu demogrāfiski jaunāka. Paldies Tev par daudzo gadu darbu! Lai veicas," raksta žurnāliste Sanita Jemberga.

"Turās! Ja padomā no otr pus - priekšā jauni apvāršņi, un aizmugurē pilna mugurene pieredzes. Veiksmi," piebilst bijušais Latvijas Radio ģenerāldirektors Dzintris Kolāts.

"Teikšu kā ir - LNT sporta ziņas ar Lauri Lizbovski (pārējiem arī, protams) pirms-interneta ērā bija tas kā dēļ es neļāvu TV pārslēgt uz Panorāmu. Jo, nu... sporta ziņas uzzināt 30 min ātrāk," raksta vēl kāds komentētājs.

Uz sekotāju jautājumu, kāds ir iemesls atlaišanai, Lizbovskis atbild: "Vecs". Tāpat viņš raksta, ka nepārdzīvo par notikušo, smaida, un ar humoru atbild uz jautājumu, vai viņš vēl būs redzams kādā TV kanālā.

"Kurā? Varētu Šlāgermuzikas tv pie Igora. Paldies Dievam, ir cits darbs," raksta Lizbovskis.

Viņš arī piebilst, ka strādā 5-6 dienas nedēļā diezgan smagu darbu, bet ir gatavs arī jauniem izaicinājumiem, ja var apvienot.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:59

Jaunākās diskusijas