Neticēsi, ko savā somiņā mēdz līdzi nēsāt Elizabete II

tautaruna.lv 21.augusts 2021, 13:43
 
AP/Scanpix/Leta
Lielbritānijas karaliene Elizabete II vienmēr redzama ar somiņu un karaļnama eksperts atklājis, kas tajā ir iekšā, raksta "Mirror".

Kamēr parasti somiņās atrodams maks un telefons, karalienes rokassomiņas saturs ir neparastāks.

Kā atklāj eskperts, viņa bieži mēdz tajā ievietot kabatas nazi.

Grāmatas "Kas ir karalienes somiņā un citi karaliskie noslēpumi" (What's In The Queen's Handbag: And Other Royal Secrets) autors Fils Dampīrs atklāj, ka šis ieradums karalienei ir jau kopš bērnības, kad viņa 1937. gadā 11 gadu vecumā kļuvusi par gaidu.

Viņš žurnālam "Hello!" pastāstīja, ka karalienei somiņā mēdz būt gardumi viņas suņiem, no avīzes izgriezta krustvārdu mīkla, ja kļūst garlaicīgi un jau pieminētais nazis. Tāpat Elizabetes II somiņā vienmēr ir lūpu krāsa un spogulītis, piparmētru konfektes, lasīšanas brilles, pildspalva un saldinātājs viņas dzērieniem.

Vēl viens neparasts priekšmets karalienes somiņā ir speciāls āķis, kas ļauj viņai visur uzkārt savu somiņu, lai tā nebūtu jāliek uz grīdas.

Bez mantu uzglabāšanas, karalienes somiņai ir arī cits uzdevums - ar tās palīdzību viņa dod signālus apkalpojošajam personālam, piemēram, lai ziņotu, kad ir gatava pamest pasākumu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:18

Jaunākās diskusijas