Kāpēc briti uzskata, ka Megana un Harijs izšķirsies?

tautaruna.lv 7.augusts 2021, 9:20
 
Reuters/Scanpix
Daļa britu uzskata, ka Britu princis Harijs un viņa sieva Megana Mārkla šķirsies un tas ir tikai laika jautājums, paziņojusi žurnāliste Alisone Pīrsone dokumentālajā filmā par Meganu.

Interneta vietne Daily Star raksta, ka Saseksas hercogieni vienmēr Apvienotajā Karalistē daži uzskatīs par "nelieti", jo viņa “esot aizvedusi Hariju”.

Saseksas hercogiene svinējusi savu 40. dzimšanas dienu, un 5. kanāla dokumentālā filma vēsta par viņas dzīvi no Holivudas līdz karaliskajai ģimenei un viņas jauno dzīvi štatos.

Eksperte Emīlija Endrjūsa norādījusi, ka Megana vēlas kļūt par superzvaigzni, taču, lai to izdarītu, viņai nāksies atteikties no karaliskajām saistībām.

Savukārt Pīrsone filmā norādījusi, ka kopš laika, kad Harijs ar Meganu sāka “jaunu dzīvi ASV”, daļa iedzīvotāju uzskata, ka vainīga pie šādām pārmaiņām ir tieši Megana.

"Jums jāsaprot, ka britu sabiedrība patiešām mīl Hariju, viņi nevēlas redzēt Hariju kā nodevēju. Ir daudz vieglāk vainot šo citu sievieti, kas ir ārzemniece, daudzi cilvēki uzskata, ka Harijs tomēr atgriezīsies,” teikts filmā.

Tiekot pat prognozēts, ka viņi kopā varētu būt vēl kādus desmit gadus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

7.augusts 2021

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:49

Jaunākās diskusijas