"Pagājušajā gadā plūdos es pazaudēju visu"; gadu pēc traģēdijas vīrietis kļūst par miljonāru

tautaruna.lv 7.augusts 2021, 16:20
 
Johnny Chang/Scanpix
2020. gadā kāds ASV, Mičigānas iedzīvotājs plūdos bija zaudēji visu. Tomēr par spīti traģiskajai nelaimei, vīrietim uzspīdēja neticama veiksme. Viņš loterijā saņēma iespaidīgu naudas balvu, vēsta "People".

Gadu pēc tam, kad 29 gadus vecais vīrietis plūdu laikā bija zaudējis visu, kas viņam bija piederējis, viņam "uzsmaidīja" veiksme un viņš loterijā laimēja 2 miljonus ASV dolāru.

"Kad es redzēju, ka esmu laimējis 2 miljonus dolāru, es nevarēju beigt trīcēt," sacīja uzvarētājs.

Pēc iespaidīgā laimesta saņemšanas, vīrietis nevēlējās izpaust savu identitāti, norādīja loterijas pārstāvji.

Vīrietis veiksmīgo loterijas biļeti bija iegādājies pārtikas veikalā. "Lucky 7" lielais balvu fonds bija 2 miljoni ASV dolāru. Visu lielo laimestu izdevās iegūt vienai personai.

"Pagājušajā gadā plūdos es pazaudēju visu, tāpēc šī balva ir tik nozīmīga man. Es nekad nepērku 20 dolāru dārgas loterijas biļetes, bet, kad es biju veikalā, es ieraudzīju "Lucky 7" biļeti. Septiņi ir mans laimīgais skaitlis, tāpēc es izlēmu to iegādāties."

Viņš minēja, ka loterijas biļeti nokasīja turpat uz vietas autostāvvietā, mašīnā. Sākotnēji viņš pamanīja, ka ir ieguvis laimestu, tomēr acumirklī nesaprata, ka tie ir 2 miljoni.

Tā kā vīrietis vēlējās visu iespaidīgo laimestu uzreiz saņemt, viņš savā īpašumā ieguva 1,3 miljonus ASV dolāru, pretēji tam, ja viņš būtu bijis ar mieru laimestu izņemt pa daļām, ilgākā laika posmā, viņš būtu saņēmis 2 miljonus.

Vīrietis loterijas pārstāvjiem atzina, ka ar iegūto laimestu plāno nomaksāt parādus un atlikušo naudu krāt.

Izrādās, ka šī nebija viņa pirmā laimīgā loterijas biļete. Pirms pāris gadiem viņš bija iegādājies vēl vienu laimīgo loterijas biļeti un laimējis 10 000 ASV dolāru.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

7.augusts 2021

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:58

Jaunākās diskusijas