Harijs un Megana pieņēmuši lēmumu, kas ietekmēs viņu likteni

tautaruna.lv 21.jūlijs 2021, 12:09
 
AFP/Scanpix/LETA
Britu princis Harijs un viņa sieva Megana Mārkla plāno karalienes klātbūtnē kristīt savu meitu Lilibetu Vindzorā. Pēc ekspertu domām, šis lēmums noteiks viņu turpmāko likteni, ziņo Daily Mail.

Princis Harijs neslēpa vēlmi kristīt meitu Lielbritānijā, kad viņš bija ieradies Londonā, lai atklātu pieminekli princesei Diānai. "Harijs vairākiem cilvēkiem teica, ka viņi vēlas, lai meita tiktu kristīta Vindzorā tāpat kā viņas brālis," pavēstīja avots. Pēc viņa teiktā, Harijs un Megana ar prieku gaida brīdi, kad apstākļi ļaus to izdarīt.

Ja Megana Mārkla ieradīsies Lielbritānijā meitas kristību dēļ, tā būs viņas pirmā vizīte valstī kopš oficiālās "aiziešanas" no karaliskās ģimenes.

Daily Mail raksta, ka Lilibeta joprojām nav iekļauta karalienes Elizabetes II mantinieku sarakstā karaliskās ģimenes oficiālajā tīmekļa vietnē. Paredzams, ka viņas vārds tur parādīsies pēc kristībām. Viņa ierindosies astotajā vietā rindā uz troni.

Iepriekš Lielbritānijas karaliskās ģimenes eksperte Daniela Elsere sacīja, ka lēmums kristīt Lilibetu karalienes klātbūtnē tiks uztverts kā mēģinājums uzlabot attiecības starp princi Hariju un Meganu Mārklu un karalieni Elizabeti II, savukārt atteikšanās meitu kristīt Lielbritānijā kļūtu par zīmi, ka attiecības starp šiem ģimenes locekļiem ir sabojātas uz visiem laikiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:34

Jaunākās diskusijas