Harija un Meganas meitas dzimšanas apliecība atklāj ko pārsteidzošu

tautaruna.lv 12.jūlijs 2021, 16:14
 
AFP/Scanpix/Leta
Mēnesi pēc prinča Harija un Meganas Mārklas meitas Lilibetas "Lilijas" Diānas piedzimšanas atklātībā nākusi viņas dzimšanas apliecība, raksta amerikāņu tabloīds "E!News".

Apliecībā norādīta standarta informācija, kas apliecina jaundzimušā vārdu, dzimumu, dzimšanas datumu un dzimšanas vietu, kas ir slimnīca Santa Barbarā (Santa Barbara Cottage Hospital).

Pārsteidzoši, ka apliecībā Harijs norādīts ar visiem viņa karaliskajiem tituliem - Viņa Karaliskā Augstība Saseksas hercogs, kamēr Megana norādīta vienkārši kā Reičela Megana Mārkla.

Kamēr no vienas puses šis faksts var raisīt izbrīnu, no otras puses, iespējams, tas ir tehniska nianse, jo apliecībā jānorāda dzimšanas vārds.

Taču jāatzīmē, ka tad, kad 2019. gadā piedzima pāra dēls Ārčijs, viņa dzimšanas apliecībā arī Megana atzīmēta ar visiem viņai piešķirtajiem karaliskajiem tituliem.

Atsakoties no karalisko pienākumu pildīšanas, pāris saglabāja tiesības izmantot savus karaliskos titulus - Viņa Karaliskā Augstība Saseksas hercogs un Viņas Karaliskā Augstība Saseksas hercogiene. Tomēr arvien biežāk Harijs un Megana visur parakstās un tiek uzrunāti vārdā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:58

Jaunākās diskusijas