Trīs bērnu tēvam nepieciešama līdzcilvēku palīdzība

tautaruna.lv 12.jūlijs 2021, 20:12
 
Oksana Džadana/ F64
Artūram ir 36 gadi, viņam ir ģimene, kurā aug trīs bērni - 9, 4 un 3 gadus veci. Artūrs ir rūpīgs un atbildīgs ģimenes tēvs, kurš strādā un gādā, lai ģimene būtu nodrošināta. Artūrs nāk no Olaines, bet šobrīd ar ģimeni dzīvo Rīgā, raksta ziedot.lv. 

Pēdējos gados Artūram parādījās veselības problēmas, kas saistītas ar gremošanas traucējumiem. Artūrs strauji sāka zaudēt svaru, parādījās problēmas ar elpošanu. Tika veikti dažādi izmeklējumi un analīzes, bet tie neviesa nekādu skaidrību. Taču, kad pērnā gada pavasarī tika veikts plaušu rentgens, tad drīz vien atklājās plaušu un vēlāk arī vairogdziedzera vēzis. Tika uzsākta ārstēšana, kas uzlabojumus nedeva.

Šobrīd ārstu konsīlijs ir nozīmējis ārstniecību ar medikamentu Vandetanib, kuru daļēji līdzfinansē valsts, bet pašam Artūram ik mēnesi nepieciešami 2574,76 eiro zāļu iegādei.

Gadu ilgam ārstniecības kursam nepieciešami 30 897,12 eiro. Šobrīd tā ir vienīgā ārstēšana, kas var glābt Artūru. Ģimene šādus līdzekļus nevar ieguldīt zāļu iegādē, tādēļ lūdz līdzcilvēku palīdzību.

Ziedot iespējams šeit.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:42

Jaunākās diskusijas