FOTO: Skandāls Eirovīzijā! Vai uzvarētāji itāļi pieķerti tiešraidē lietojam narkotikas?

tautaruna.lv 24.maijs 2021, 10:30
 
Reuters/Scanpix/Leta
Pagājusī nedēļa tika pavadīta Eirovīzijas zīmē un par šī gada uzvarētājiem tika kronēti Itālijas pārstāvji “Måneskin”. Pēc konkursa sociālajos tīklos cilvēki sāka apspriest brīdi, kurā it kā manāms, ka Itālijas grupas solists tiešraidē lieto narkotikas, raksta "Mirror".

Cilvēkus samulsinājis kadrs brīdī, kad intervēta Maltas pārstāve un uz mirkli kamera pavērsusies pret Itālijas pārstāvjiem “Måneskin”, parādot, ka grupas solists, 22 gadus vecais Damjāno Dāvids ir pieliecis galvu pie galda aiz dzērienu pudelēm.

Acīgie soctīklu lietotāji pauda aizdomas, ka solists pieķerts tiešraidē lietojam narkotikas.

BBC

Tikmēr Damjāno apsūdzības noraida un uzsver, ka vispār nelieto narkotikas. Viņš norāda, ka grupas biedrs Tomass esot saplēsis glāzi un viņš palīdzējis uzlasīt stikla lauskas.

"Es nelietoju kokaīnu.... lūdzu, nesakiet to," medijs citē grupas solistu

Grupa dalījās ar paziņojumu, kurā pauda, ka ir šokēti par cilvēku aizdomām un uzsvēra, ka grupa iestājas pret narkotikām un nekad nelieto kokaīnu.

Tikmēr Eirovīzijas vadība norāda, ka pēc apsūdzībām grupas solistam būs jāveic narkotiku tests.

"Mēs esam informēti par spekulācijām ar videoklipu, kurā pagājušajā naktī redzami Eirovīzijas dziesmu konkursa uzvarētāji no Itālijas, aizkulisēs. Grupa atspēko apgalvojumus par narkotiku lietošanu un solists pēc atgriešanās mājās veiks brīvprātīgu narkotiku testu. Viņi paši to pieprasīja pagājušajā naktī, taču EBU to uzreiz nevarēja noorganizēt. Grupa, tās menedžments un delegācijas vadītājs mūs informēja, ka aizkulisēs nav bijušas narkotikas un paskaidroja, ka pie viņu galda bija saplēsta glāze un dziedātājs palīdzējis sakopt."

Kā zināms Eirovīzijā šogad uzvaru guva itāļu rokgrupas “Måneskin” izpildītā dziesmas "Zitti E Buoni". Tikmēr Latvijas pārstāve Samanta Tīna otrajā pusfinālā ierindojusies pēdējā vietā un tāda tai ir arī visu 39 dalībvalstu konkurencē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:05

Jaunākās diskusijas