Krievu astroloģe brīdina par Pilnmēness nedēļu

tautaruna.lv 24.maijs 2021, 15:11
 
Ekrānuzņēmums
Šonedēļ 26. maijā ir Pilnmēness un krievu astroloģe Tatjana Borša sociālajā vietnē Instagram atklājusi, ar ko šonedēļ jārēķinās Pilnmēness dēļ.

Astroloģe norāda, ka mums priekšā ir nemierīga nedēļa, un tās galvenais notikums ir Pilnmēness, kas sakritīs ar Mēness aptumsumu. Tas notiks 26. maijā.

"Lai arī šo aptumsumu var uzskatīt par diezgan pozitīvu, zvaigznes iesaka būt uzmanīgiem braukšanas laikā un izvairīties no traumatiskām situācijām," iesaka astroloģe.

Viņa norāda, ka 26. un 27. maijs būs labas dienas sociālām aktivitātēm - saziņai ar draugiem, ballītēm, prezentācijām un romantiskiem randiņiem. "Tomēr esiet piesardzīgi ar alkoholu un neplānojiet operācijas šajās dienās, " brīdina Borša.

Tāpat viņa iesaka izvairīties no "skarbākām" skaistumkopšanas procedūrām, jo iespējami zilumi un sasitumi. Nevajadzētu arī eksperimentēt ar izskatu.

Piektdiena un sestdiena būšot samērā mierīgas. Svētdien, 30. maijā Merkurs sāks mainīties un tāds periods turpināsies līdz 23. jūnijam. Visus svarīgos jautājumus vēlams atrisināt līdz šim periodam.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:08

Jaunākās diskusijas