"Nākamgad uz Eirovīziju varētu tikt jauns duets"; Roberto atradis jaunu skatuves partneri

tautaruna.lv 23.maijs 2021, 18:46
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Dziedātājs, kulinārijas raidījuma vadītājs Roberto Meloni sociālajā medijā "Instagram" ievietojis jautru video kopā ar modes mākslinieci Elitu Patmalnieci.

Abi bija vienojošies kopīgā dziesmā.

Jautrā noskaņojumā Roberto ar Elitu izpildīja fragmentu no Sergeja Jēgera dziesmas "Rēdereja".

"Izskatas, ka nākamā gadā uz lielo Eirovīzijas skatuvi varētu tikt jauns duets ar lielām ieredzēm un pieredzēm. Dziesma mums jau ir," ierakstu "Instagram" komentēja Roberto.

Kāda Roberto atbalstītāja atzina, ka viņiem ir jādodas uz Eirovīzijas konkursu. "Par Eirovīziju piekrītu uz visiem 100!"

Roberto publicēja vairāks fotogrāfijas, kurās ir redzams kopā ar Elitu. Viņš modes māksliniecei veltīja ļoti sirsnīgus un jaukus vārdus.

"Elita, es esmu tik laimigs, ka es tevi pazīstu. Tu mums visiem esi Dieva dāvana; kur Tu atrodies ir krāsu un smieklu sprādziens!"

Roberto Agostino Meloni ir itāļu dziedātājs, pasākumu un televīzijas raidījumu vadītājs, kurš dzīvo un darbojas Latvijā. Viņš divas reizes ir piedalījies Eirovīzijas dziesmu konkursā: 2007. gadā kā grupas "Bonaparti.lv" dalībnieks un 2008. gadā kā grupas "Pirates of the Sea" dalībnieks.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:18

Jaunākās diskusijas