Sieviete demosntrē neticamas pārmaiņas, notievējot par 47 kilogramiem

tautaruna.lv 23.maijs 2021, 20:13
 
Ekrānšāviņš no TikTok
Skotijas pilsētas Edinburgas iedzīvotāja zaudēja 47 kilogramus un dalījās savā notievēšanās noslēpumā, ziņo The Mirror.

25 gadus vecā Džemma pieņēmās svarā pēc tam, kad 2017. gadā dzemdēja meitu. Viņa daudz ēda stresa situācijās un neveiksmīgi cīnījās ar liekajiem kilogramiem.

Sieviete nolēma mainīt šo situāciju, aizstājot savus iecienītos ēdienus ar zemu kaloriju alternatīvām un 21 mēneša laikā zaudēja vairāk nekā 47 kilogramus.

Skotiete apgalvo, ka var zaudēt svaru ne tikai, ēdot auzu pārslās un salātus: var gatavot mājās picu un konditorejas izstrādājumus, bet rūpīgi jāskaita kalorijas un jāizmanto zemas kaloritātes sastāvdaļas un saldinātājus.

Zaudējusi svaru, Džemma ieguva pārliecību par sevi un mainīja savu dzīvi uz labo pusi - pielika punktu smagām attiecībām, pārtrauca kontaktēties ar negatīviem cilvēkiem, atrada darbu un atkal sāka pilnvērtīgi dzīvot.

Kad koronavīrusa pandēmijas dēļ tika ieviests stingrs ierobežojumu režīms, Džemma baidījās, ka no garlaicības atgriezīsies pie vecajiem sliktajiem ieradumiem. Viņa nolēma izmantot savu brīvo laiku, lai izveidotu lapu TikTok un dalītos tajā ar zemu kaloriju receptēm.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:13

Jaunākās diskusijas