Arnis Krauze atklāti stāsta, kā benzīntankā nesamaksāja par degvielu

tautaruna.lv 23.maijs 2021, 12:14
 
Vladislavs Proškins/F64
Žurnālists Arnis Krauze mikroblogošanas vietnē Twitter dalījās ar amizantu stāstu, kad saņēmis zvanu no degvielas uzpildes stacijas.
Kā raksta Krauze, norēķinoties degvielas uzpildes stacijā, viņš samaksājis tikai par saldējumu, bet aizmirsis norēķināties par degvielu.

"Zvans no CircleK: Arni, svētdien par saldējumu jūs samaksājāt, paldies. Bet par degvielu nē, gaidām jūs ciemos," viņš raksta.

Tikmēr komentāros cilvēki dalījušies ar līdzīgiem stāstiem par nesamaksātu degvielu. Tiesa gan, vairākos šādos gadījumos "pārkāpējus" uzrunājusi policija, nevis benzīntanka pārstāvji.

"Braucām mēs mierīgi cauri Jūrmalai, kā apsteidza policijas bobiks, un policists teica, ka neesmu samaksājis 10 LVL par degvielu. Aizmirsu. Kopā aizbraucām uz NESTE staciju, samaksāju. Policists - profesionālis - saprata, ka nebiju ļaunprātīgs nemaks., NESTE pārdevējs īsti ne."

"Mani šādi atrada ar policiju, jo nebija toreiz līdzi Extra karte. Bet viss telefoniski. - Labdien, jūsu auto? Tad un tad nesamaksājāt? Samaksāsiet? Atsūtiet čeka bildi pēc tam. Paldies, veiksmīgu dienu."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:05

Jaunākās diskusijas