Līdz izmisumam: sieviete Rīgā gatava lekt ārā pa logu kaimiņu dēļ

tautaruna.lv 23.maijs 2021, 15:41
 
Ilustratīvs attēls / Dmitrijs Suļžics /F64
Rīdziniece Daina jau vismaz 40 gadu dzīvo Purvciema daudzstāvu mājā. Nu viņas pacietības mērs ir pilns, jo gandrīz desmit gadu nemitīgi rej kaimiņu suns, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Daina ir novērojusi, ka stāvu zemāk dzīvoklī uzturas divas jaunietes. Līdzko meitenes agri no rīta dodas prom, 13 gadus vecais suns nepārtraukti rej līdz saimnieces pārrodas.

Dainai vēl ir iespēja aizbēgt no skaļā trokšņa, taču kaimiņiene Lilija gan veselības problēmu dēļ ir spiesta uzturēties dzīvoklī. Viņa jau ir tuvu izmisumam.

"Es jau pilnīgi slima esmu palikusi no tā suņa. Nepietiek, ka man ir otrās grupas invaliditāte, paiet nevaru, man vēl jāklausās caurām dienām tas suns. Vispār šausmīgi, policijai arī nekādas vainas nav. Es nezinu, ko darīt, jālec pa logu ārā, nevaru vairs izturēt," saka Lilija.

Kaimiņi neskaitāmas reizes ir mēģinājuši runāt ar suņa saimniecēm, taču bez rezultātiem. Kameras priekšā nav gatavas situāciju komentēt un aicina kaimiņus runāt privāti.

Arī Pašvaldības policija ir ieradusies norādītajā adresē, šobrīd ir uzsākts kriminālprocess. Viņi vērtē, ka tā ir dzīvnieka spīdzināšana atstāt vienu mājās uz visu dienu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:21

Jaunākās diskusijas