Apģērbu veikala darbiniece atklāj, kā klientes zog preci

tautaruna.lv 23.maijs 2021, 11:42
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Apģērbu veikalu darbinieki bieži sastopas ar pircējiem, kuri zog preces. Bijusī apģērbu veikala vadītāja asistente Džordžija Pontina pastāstīja par gadījumiem, kad sievietes nemanāmi mainīja jauno apakšveļu pret "veco".

Bijusī veikala Primark darbiniece Džordžija sociālajos tīklos kļuva slavena pēc video publicēšanas TikTok. Meitene saviem sekotājiem pastāstīja par savu darba pieredzi veikala apakšveļas nodaļā.

Pontina strādāja apakšveļas nodaļā un viņas pienākumos ietilpa nogādāt apakšveļu no pielaikošanas kabīnēm tirdzniecības zālē.

Atceroties kādu zādzību, meitene stāsta, ka kādā darba dienā viņa sajutusi nepatīkamu smaku.

“Es sajutu kaut ko ļoti, ļoti sliktu. Bija tāda kā vecu cigarešu smaka, un es uztraucos, ka kāds sūdzēsies, ka es pienācīgi nedaru nepildu savus pienākumus, tāpēc sāku meklēt šīs smakas cēloni, ”dalījās Pontina.

Viņa galu galā atrada netīru krūšturi, kas veikalā nebija nopērkams. Meitene paskaidroja, ka viena no pircējām aizgāja jaunā apakšveļā, atstājot savējo uz pakaramā. Pontina izmeta atrasto lietu un mudināja visus sekotājus vienmēr mazgāt veikalā nopirktās drēbes.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:18

Jaunākās diskusijas