Vai Rūdolfs Plēpis saņems sabiedrības saziedoto naudu?

tautaruna.lv 27.aprīlis 2021, 14:30
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Sākta ziedojumu vākšana leģendārā aktiera Rūdolfa Plēpja rehabilitācijai, taču viņa meita Viktorija pagaidām ir neziņā, kāda summa ir saziedota un vai šie līdzekļi tiešām tiks piešķirti Plēpja veselības uzlabošanai, vēstīts Martas Martinsones materiālā "Kur paliks aktierim saziedotā nauda?" izdevumā "Kas Jauns".

Kā zināms, Plēpis ir zaudējis redzi. Viņa meita Viktorija vērsusies vairākās iestādēs, lai saņemtu atbalstu, un ar Latvijas Teātra darbinieku savienības (LTDS) pretimnākšanu ar fonda Rampa A starpniecību tiek vākti finanšu līdzekļi Plēpja rehabilitācijai.

Viktorija atklāj, ka viņa nezina, cik daudz līdzekļu saziedots tēvam, viņa vien aicināta fondā iesniegt čekus par ārstniecības pakalpojumiem.

LTDS jaunais valdes priekšsēdētājs, bijušais Latvijas Nacionālā teātra direktors Ojārs Rubenis atklāj, ka sabiedrības atsaucība bijusi liela un savākts ir diezgan daudz līdzekļu - vairāk, nekā Plēpim vajagot.

Viņš gan pauž bažas par to, vai Plēpim vajadzētu atvēlēt visu saziedoto naudu, jo uzskata, ka tā varētu tikt izlietota nelietderīgi.

Jāpiebilst, ka tieši Rubenis, būdams teātra direktors, atlaida Plēpi no darba "zaļā pūķa" dēļ.

Rubenis atklāj, ka ir paredzēta valdes sēde, kurā tiks lemts par šo līdzekļu izlietojumu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:05

Jaunākās diskusijas