Ķengaragā noticis asiņains uzbrukums

tautaruna.lv 27.aprīlis 2021, 13:09
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Par smaga nozieguma paveikšanu meklē vīrieti, kas, iespējams, dzīvo Rīgā, Ķengaragā. Ar auksto ieroci sadūris vairākus cilvēkus, viņš aizbēga no notikuma vietas. Vīrieša personība ir noskaidrota, saka policija – atliek vien uzzināt varmākas lokāciju, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Nakts vidū iepretim veikalam ”Maxima”, Višķu ielā, starp četriem cilvēkiem radās nesaskaņas. Kompānija par kaut ko karsti strīdējās, līdz viens no vīriešiem kļuva fiziski agresīvs. Viņš izvilka nazi un sadūra visus trīs oponentus. Vietējie ir pārliecināti, ka problēmu risinājums nonāca līdz vardarbībai alkohola ietekmes dēļ. Iedzīvotāji stāsta, ka starp cietušajiem bijuši divi vīrieši un viena sieviete.

“Policija bija, jā, ap plkst 23.00, 22.30. Visi prātā sajukuši. Stāvēja tur, galapunktā,” saka iedzīvotājs Vladimirs.

Ātri vien notikuma vietā ieradās arī mediķi, kas sastapa trīs ļaudis, noklātus ar asinīm. Brigādes ārsti nodarītos miesas bojājumus raksturo kā vidēji smagus.

Vīrietis, kas sadūra cilvēkus, pamanījās aizbēgt no notikuma vietas, un joprojām viņš nav atrasts. Policijas darbinieki centušies viņu tumsā sameklēt, taču - neveiksmīgi. Likumsargi sola, ka varmāku izdosies saukt pie atbildības un viņa aizturēšana esot tikai laika jautājums.

“Vainīgās personas identitāte ir noskaidrota, un šobrīd notiek aktīvi personas meklēšanas pasākumi. Saistībā ar notikušo policijā uzsākts kriminālprocess pēc krimināllikuma 125. panta 2. daļas, 2. punkta, proti, par smagu miesas bojājumu tīšu nodarīšanu, ja tas izdarīts pret divām vai vairākām personām,” skaidro Valsts policijas pārstāve Krista Andersone.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:42

Jaunākās diskusijas