Mihails Jefremovs sniedz pirmo interviju par dzīvi cietumā

tautaruna.lv 27.aprīlis 2021, 12:09
 
Tass/Scanpix/LETA
Cietumā, kurā sodu par traģiskas avārijas izraisīšanu izcieš Krievijas aktieris Mihails Jefremovs, ieslodzītajiem ir ļoti stingrs dienas režīms. Kā intervijā "Starhit" atzīst aktieris, viņš ir pieradis dzīvot cietuma grafikā.
“Kolonija - tas nav briesmīgi. Man tas bija nedaudz neparasti, ka viss tiek stingri regulēts. Man bija jāpierod. Tas, kā es dzīvoju iepriekš - tur nebija nekādas sistēmas. Divus vai trīs mēnešus pie tā mēģināju pierast, ”stāsta Jefremovs.

Brīvajā laikā viņš daudz lasa, apmeklē dažādus pasākumus, kas tiek organizēti ieslodzītajiem. "Kolonijā notiek visdažādākie pasākumi, kur es varu būt skatītājs vai līdzjutējs - tas man sagādā prieku," turpina aktieris. "Ieskaitot futbola spēles. Pats labi spēlēju galda tenisu. Es šeit vēl nespēlēju, bet nākotnē to vēlētos ”.

Nesen cietumā tika atcelti stingrie karantīnas dēļ ieviestie ierobežojumi - pirmo reizi pusgada laikā Mihailu varēja apciemot sieva. Un pagājušajā nedēļā, lai parakstītu kasācijas sūdzību, pie viņa bija ieradies advokāts Pjotrs Harhorins.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:46

Jaunākās diskusijas