FOTO: modele ar neticamu skaistumu pārvēršas par bezpajumtnieci bez zobiem

tautaruna.lv 1.maijs 2021, 18:11
 
Ekrānšāviņš no video
Kādreiz daudzas meitenes vēlējās izskatīties kā smaidīgā blondīne ar atlētisku figūru Lonija Villisone. Fitnesa modele dzīvoja Holivudā kopā ar savu vīru - "Malibu glābēju" zvaigzni Džeremiju Džeksonu, piedalījās fotosesijās un nevarēja iedomāties, par ko viņas dzīve pārvērtīsies, raksta The Sun.

2018. gadā Loneja vienkārši pazuda, un 2020. gada oktobrī 37 gadus vecā bijusī modele tika pamanīta Losandželosas ielās, kur viņa stūma ratiņus. Sieviete klīda, aizmirsusi par skaisto pagātni un atsakoties no palīdzības. Nesen viņa atkal pamanīta uz ielas, kad kāds svešinieks mēģināja viņu pabarot.

Ārvalstu medijos publicētajā fotoattēlā Lonija ir redzams guļam starp atkritumiem izbalējušā rozā beisbola cepurē, cimdos un džinsa kreklā. Sieviete ir aizmirsusi par sevis kopšanu, un šoreiz foto ir pamanāms, ka viņa zaudējusi arī priekšējos zobus.

Iepriekš Lonija atzina, ka neviens viņai vairs nevar palīdzēt, jo viņa sapratusi, ka nevar dzīvot vienā vietā un gulēt zem viena un tā paša jumta. Viņa arī nevēlas sazināties ne ar draugiem, ne savu slaveno bijušo. "Es esmu iestrēgusi. Pat ja es varētu lūgt palīdzību, neviens neko nevarētu darīt. Es nevaru palikt vienā vietā," viņa teica.

Lonija un Džeremijs Džeksons apprecējās 2012. gadā, bet attiecības pārtrauca 2014. gadā pēc virknes strīdu, kas, iespējams, vainagojās ar vīra uzbrukumu sievietei viņu pašu mājās. Tika ziņots, ka modelei bija salauztas ribas, ievainots kakls un saskrāpēta seja.

Pēc laulības izjukšanas Lonija kļuva par asistentu kosmētikas ķirurģijas klīnikā. Bet 2016. gadā viņai bija nervu sabrukums, pēc kura viņa zaudēja darbu, dzīvokli, automašīnu, nokļuva uz ielas un sāka ļaunprātīgi lietot alkoholu un narkotikas. Draugi mēģināja ievietot viņu klīnikā, taču beigās meitene vienkārši pazuda, izvēloties citu dzīvi.

View this post on Instagram

A post shared by showbuzz.hr (@showbuzzhr)

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:18

Jaunākās diskusijas