Ko slavenā gaišreģe Kerro prognozē par Covid-19 turpmāk?

tautaruna.lv 1.maijs 2021, 11:14
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Slavenā igauņu gaišreģe Merilina Kerro savā Youtube kanālā publicēja video, kurā viņa stāsta par to, cik ilgi sabiedrībai vēl būs jācīnās ar koronavīrusu. Pēc ekstrasenses domām, tuvākajā laikā mēs nespēsim pārvarēt šo vīrusu, slimības uzplaiksnījuma viļņi turpināsies. Mēs varēsim elpot vieglāk tikai pēc 1,5 gadiem, raksta Postimees.

Ekstrasense Merilina Kerro savā YouTube kanālā katru nedēļu dalās prognozēs par dažādām tēmām. Šoreiz sieviete atkal pievērsās koronavīrusam kā vienai no tēmām, kas jau krietnu laiku satrauc visus.

Kerro domā, ka vīrusu pilnībā izdosies kontrolēt tikai pēc trim gadiem. “Līdz trešā viļņa beigām viss būs kārtībā. Tiesa gan, tuvojas dažas jaunas nepatikšanas, bet ne tik spēcīgas, ” brīdina Merilina.

“Nākamajā gadā šī slimība var skart mūs visus vēl vairāk, un noteikumi kļūs vēl stingrāki. Fakts ir tāds, ka daudzi vienkārši zaudēs darbu un mājas,” apjukusi saka Kerro, jo līdz tam laikam ievērojamai daļai iedzīvotāju jau bija jābūt vakcinētai.

“Būs jauns vilnis. Bet 2023. gada beigas būs labas. Pagaidām mēs vēl neesam sasnieguši maksimumu."

Pēc Kerro teiktā, ir zināma informācija par vakcīnām, iespējams, ka kādas vakcīnas ražotājs tiks iesūdzēts tiesā.

Kārtis rāda, ka arī masku nēsāšana samazināsies. “Man ir spēcīga sajūta, ka arvien vairāk valstu sāk atteikties no maskām. Dažas kārtis norāda, ka ir jāatsakās no tām, ” viņa domā un uzskata, ka šīs valstis varētu būt Norvēģija vai Zviedrija.

"Kādas valsts vadītājs nomirs no koronavīrusa," prognozē Kerro, piebilstot, ka tas pats valsts vadītājs pašlaik ir Covid-19 skeptiķis.

"2023. gadā mēs varēsim dzīvot vairāk vai mazāk pasaulē, pie kuras esam pieraduši," viņa pārliecinoši piebilda.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:34

Jaunākās diskusijas