Pieredzes stāsts: latviete, cenšoties notievēt, zaudējusi tikai naudu

tautaruna.lv 1.maijs 2021, 17:11
 
Reinis Hofmanis/F64
Kāda Latvijas iedzīvotāja vaino uzņēmumu "StockholmDiet" krāpšanā, proti, viņai par pakalpojumu automātiski no bankas konta noņemta nauda, bet, kā pati uzskata, rezultāts nav sasniegts.
Portālā "sudzibas.lv" sieviete raksta, ka netika brīdināta par to, ka no bankas konta tiks noskaitīta nauda.

"Pamatīgs krāpnieku kantoris.
Pieteicos diētai uz mēnesi, viņi automātiski no mana konta atvilka naudu, mani par to iepriekš nebrīdinot. Rezultāts netika sasniegts, naudu neatgriež.
Vai tiešām tādām uzņēmumam ir vieta pastāvēt mūsu valstī, kuri dara kas ienāk prātā un piekļūst cilvēka naudas līdzekļiem kā viņiem labpatīkas," raksta sieviete.

Tikmēr uz šo sūdzību reaģējis arī minētais uzņēmums. Tā pārstāvji aicina sūdzības autori sazināties ar viņiem.

"Vēlamies Jūsu uzmanību vērst uz to, ka StockholmDiet.com reklāmas un informatīvajos materiālos, kā arī veicot apmaksu par pakalpojumu ir norādīts, ka StockholmDiet.com ir abonementa tipa pakalpojums ar ikmēneša dalības maksu.


Līdz ar apmaksas veikšanu ikviens klients atzīmē, ka piekrīt programmas lietošanas noteikumiem, kas paredz ikmēneša maksājumus par aktīvu pakalpojumu, kamēr vien klients ir programmas lietotājs.


Abonementu iespējams pārtraukt lietotāja profilā, augšpusē nospiežot uz vārda un sadaļā "Produkti" izvēloties iespēju "pārtraukt pakalpojumu". Pārtraukt pakalpojumu un uzturēt sarunas par daļēju naudas atgūšanu iespējams arī, sazinoties ar StockholmDiet.com komandu lietotāju čatā, rakstot uz [slēpt]@stockholmdiet.com vai zvanot 20023472.


Lūdzu, sazinieties ar mums ārpus šīs platformas vai dariet zināmu savu kontaktinformāciju, lai varam sazināties ar Jums," teikts uzņēmuma komentārā.

Jāpiebilst, ka tievēšanas tēma jo īpaši aktuāla ir pavasara sezonā, kad cilvēki meklē dažādus veidus, kā atbrīvoties no liekajiem kilogramiem. Tā nesen vēstījām par sešām lietām, kas palīdzēs ātri notievēt, nepieliekot lielas pūles. Piemēram, uztura eksperti stingri iesaka izdzert vismaz 1,5-2 litrus ūdens dienā. Sulas, tēja, zupas, kafija netiek skaitīta. Jāizveido ieradums dzert ūdeni ne tikai svara zaudēšanas laikā, bet arī pastāvīgi. Tādā veidā būs iespējams izvadīt no organisma toksīnus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:40

Jaunākās diskusijas