Princis Viljams aizņēmies ļoti dārgu helikopteru

tautaruna.lv 4.aprīlis 2021, 18:12
 
Reuters/Scanpix
Lai nezaudētu savu lidošanas licenci, princis Viljams aizņēmās helikopteru 6 350 400 miljonu vērtībā, vēsta medijs "The Sun". 

Kembridžas hercogs atzinis, ka ļoti vēlas saglabāt savu lidošanas licenci. Par iemeslu tam kalpo tas, ka viņu varētu aicināt pildīt gaisa ātrās palīdzības helikoptera vadītāja pienākumus.

Pandēmijas dēļ princim nav sanācis iepriekš "pacelties" gaisā ar helikopteru. Lai nezaudētu pilota licenci ir nepieciešams vismaz reizi gadā, divas stundas to vadīt.

Par spīti tam viņam bija nepieciešams aizņemties helikopteru, lai atsvaidzinātu prasmes.

1. aprīlī uz viņa Norfolkas mājām tika nogādāts Bell 429 GlobalRanger helikopters. Ar 429 GlobalRanger helikopteru var pārvadāt septiņus pasažierus un tas var veikt 724,2 kilometrus. Šos helikopterus izmanto gan Kanādas krasta apsardze, gan Austrālijas karaliskā flote, gan Zviedrijas policija.

"Viljams vēlas saglabāt savu licenci. Viņš ir gatavs tam, ja viņu atkal izsauktu strādāt ātrajā palīdzībā," komentēja prinča draugs.

Šomēnes princis tikās ar Anglijas zvanu centra darbiniekiem un skaidroja, ka vēlētos atkal palīdzēt ātrās palīdzības gaisa spēkiem.

Princis Viljams līdz 2017. gadam, divus gadus, aizvadīja Austrumanglijas gaisa ātrās palīdzības dienestā

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:26

Jaunākās diskusijas