Uģis Kuģis atklāti runā par mīlestību

tautaruna.lv 4.aprīlis 2021, 20:46
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Latvijas populārākais krišnaīts Uģis Kuģis sociālajā medijā "Instagram" atklāja, ko viņam nozīmē mīlestība.

Uģis uzsvēra, ka kādreiz esot domājis, ka mīlestība ir brīdi, kad jūti "tauriņus vēderā".

"Kad adrenalīns asinīs, kad elpa aizraujas un apetīte pazūd. Domāju, ka mīlestība ir, kad asinis mutuļo, acis mirdz, un tirpiņas skrien pa ādu ārti, ātri. Kad par neko citu nespēj domāt, kā tik par iemīļoto…" tomēr viņš ir nācis pie atklāsmes, ka tā gluži nav.

Uģis Kuģis uzsvēra, ka mīlestība nozīmē vienkārši klusēt, būt kopā, piemēram, sēdēt viesistabā zem siltas segas un neizlikties, kas tu patiesībā neesi.

Viņš minēja, ka mīlestība patiesībā ir mazie mirkļi, ko aizvadām kopā ar otru cilvēku. Tie ir tie brīži, kad abi cilvēki spēj kopā dzert tēju un atklāt viens otram savu iekšējo pasauli, pārdzīvojumus. Mīlestība ir tad, kad ar otru jūties mājīgi un silti jebkurā gadalaikā.

"Mīlestība ir pārliecība un drošība, mīlestība ir miers un, pats galvenais, mīlestība ir sirds siltums. Atstāsim taureņus vasarai, bet svarīgākais, lai būtu kāds, kuram esam vajadzīgi un būtu uzticams plecs, pie kura pieglausties."

Uģis Kuģis bieži vien atklāti runā par savām attiecībām ar sievu. Raidījumā "Kad viņas satiekas" viņš atklāti stāstīja par to, kā iepazinies ar savu sievu, kā arī apsprieda intīmākas sadzīves detaļas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:17

Jaunākās diskusijas