Mūrniece sašutusi par kārtējo rēķinu viņas viesnīcai

tautaruna.lv 24.marts 2021, 10:45
 
facebook.com
Viesnīcas "Hotel ROMA" vadītāja Linda Mūrniece soctīklos publicējusi rēķinu, ko saņēmusi par interneta pieslēgumu.
Mūrniece atklāj, ka par interneta pieslēgumu nestrādājošā viesnīcā mēnesī jāmaksā vairāk nekā 450 eiro. Līgumu ar uzņēmēju lauzt viņa nevarot.

"Šis ir nestrādājošas viesnīcas rēķins. Par wifi un vienu datorpieslēgumu. Nemaksāt? Gribētos, bet nevarot. Jo līgums beidzas oktobrī.

Gadu jau aiz loga ir ārkārtas situācija. Gadu es maksāju TET bezjēdzīgas summas. Kopš janvāra rēķinam “piemeta” klāt vēl pārdesmit eiro. Par ko - nav izdevies noskaidrot.
Esmu jau pieradusi, kā mēs visi, pie tā, ka ieņēmumu nav, bet rēķini gan ir. Bet šis nu ir tik šantažējoši....
Oktobrī beigsies tas līgums, kas man neļauj nemaksāt un laikam jau TET gribēs to pārslēgt. Jo viņiem taču tik izdevīgi. Saņemt naudu ne par ko.
Un iespārdīt uzņēmēju dziļāk bedrē, no kuras jau tā nav iespēju izkārpīties," raksta Mūrniece.
Runājot par iespējamo līguma laušanu, Mūrniece skaidro, ka tas būtu dārgi.

Jau vēstīts, ka arī nekustamā īpašuma nodokļa nomaksas problēmām Mūrniece saskārusies arī rudenī, kad, samaksājot nodokli par vēlu, saņēmusi sodu. "Samaksājām Rīgas Domei NĪN. Nekavējoties uzzinājām, ka esam parādā vēl 600 eur, jo par vēlu samaksājām... Reāls atbalsts uzņēmējiem?" raksta Mūrniece.

Vēl iepriekš Mūrniece neslēpa sašutumu par rēķinu, ko atsūtījis uzņēmums "Rīgas Ūdens". Lai gan viesnīca ir slēgta, Mūrniecei esot bijis jāmaksā vairāk nekā 3000 eiro liels rēķins.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:25

Jaunākās diskusijas