Gobzems saņēmis atbildi par sanitāra darbu

tautaruna.lv 24.marts 2021, 12:00
 
Romāns Kokšarovs/F64
Jau vēstījām, ka politiķis Aldis Gobzems pieteicies sanitāra darbam Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcā. Tagad politiķis atklāj, kādu atbildi saņēmis no slimnīcas.
"Es saņēmu oficiālu atbildi no Stradiņu slimnīcas par iespējamo manu sanitāra karjeru bīstamā vīrusa nodaļā. Darbu bīstamā vīrusa nodaļā man atteica, jo darbinieku pietiekot, kas mani priecē, kolapsa tātad nav un ārstu televīzijā un delfos paustie draudi, lai nāk strādāt bīstamā vīrusa nodaļā ir tukša runāšana. Vienlaikus man piedāvāja darbu citās nodaļās. Lūk, bildē mana atbilde Stradiņu slimnīcas personāldaļai. Esmu teicis - es eju uz visu banku, jo mums visiem kopā šī pandēmija un kolapss ir jāuzvar!" - soctīklos atklāj Gobzems gan nedaloties ar pašu slimnīcas atbildes uzņēmumu.

Gobzems publiskojis arī savu atbildi atteikumam, kurā min, ka priecājas, ka "nav veselības aprūpes kolapss" un, ka ir patīkami pārsteigts, ka darbiniekus šajā nodaļā "nevajag". Viņš norāda, ka, lai gan viņam trūkst pieredzes, viņš ātri apgūstot jaunas iemaņas un varot strādāt diennakts režīmā. Tāpat Gobzems neatkāpjas un vēlas pārrunāt iespējas par iespējamo darbu vissmagāko pacientu aprūpēšanā.

Jau vēstīts, ka Gobzems soctīklos paziņoja, ka nosūtījis pieteikumu Paula Stradiņa Klīniskās universitātes klīnikai, lai pieteiktos sanitāra amatam Covid-19 nodaļā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:54

Jaunākās diskusijas