Vai Megana intervijā paudusi nepatiesību par kāzām?

tautaruna.lv 26.marts 2021, 15:45
 
AFP/Scanpix/Leta
Bēdīgi slavenājā intervijā Oprai Vinfrijai pāris paudis, ka patiesībā apprecējušies trīs dienas pirms publiskās kāzu ceremonijas, taču šis apgalvojums raisījis neticību, raksta "Mirror".

Megana intervijā atklāja, ka ar Hariju abi 2018. gadā apprecējušies trīs dienas pirms oficiālajām kāzām un to neviens nav zinājis.

Šis apgalvojumus raisījis jautājumus un vairāki vikāri apstrīdējuši tā patiesumu.

Kenterberijas arhibīskapa bijušais sekretārs Stīvens Bortons, kurš noformēja kāzu licenci, laikrakstam "The Sun" sacījis: "Man žēl, bet Megana ir acīmredzami kaut ko sajaukusi vai saņēmusi nepatiesu informāciju. Viņi nav apprecējušies trīs dienas iepriekš Kenterberijas arhibīskapa priekšā."

Bortons norāda, ka palīdzējis noformēt īpašu licenci, kas pārim ļāvusi apprecēties Svētā Džordža kapelā Vindzorā un tas, kas noticis 2018. gada 19. maijā un, ko redzēja miljoniem cilvēku visā pasaulē, bija oficiālās kāzas, kuras atzinuši Anglijas baznīca un valsts likumi.

Viņš gan nenoliedz, ka pāris iepriekš varētu būt apmainījies ar pašu rakstītiem zvērestiem, taču viņi nevarētu apprecēties Notingemas kotedžas teritorijā, jo tā nav atļautā vieta un trīs cilvēki nav pietiekami liels liecinieku skaits, lai ceremoniju atzītu par likumīgu.

"The Sun" publicējis arī pāra oficiālo laulību licenci, kurā norādīts, ka 19. maijs ir oificālais lalulību datums.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:06

Jaunākās diskusijas