Pateicoties dūmu detektoriem, vecākiem Stopiņos izdodas glābt bērnus

tautaruna.lv 26.marts 2021, 12:07
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Nedienas ar apkures katlu kādai ģimenei no Stopiņiem maksāja dārgi. Nakts vidū privātmāju pārņēma liesmas, un vecāki darīja visu, lai izglābtu savus mazuļus no briesmām. Pateicoties uzstādītajiem dūmu detektoriem, viņiem tas izdevās, vēsta Leldes Mežmačas sižets TV3 raidījumā "Degpunktā".

Mājā, saposušies uz gulētiešanu, atradās tētis, mamma un divi mazi bērni. Kamēr brauca glābēju brigādes, mājinieki centās izkļūt no degošās ēkas. Dūmu detektoru dēļ vecākiem izdevās glābt savus bērnus.

Kaimiņiene Gunita stāsta, ka viņas vīrs centās palīdzēt nosargāt kaimiņu automašīnu, bet velti - tā nepielūdzami sadega turpat, pie mājas. Tikmēr Gunita rūpējās par mazajiem, pārbiedētajiem bērniem.

Likvidēt ugunsgrēku steidzās kopā deviņpadsmit vīru. Dienesta darbiniekiem nācās izjaukt jumta konstrukcijas, kas prasīja laiku.

Degšanas iemeslu skaidro policija, bet kaimiņi padzirdēja, ka kaut kas nogājis greizi ar siltumtehniku.

Mājas iemītnieki tagad atraduši pagaidu mitekli un Līčos sastopami nebija. Kaimiņi stāsta, ka ģimene māju īrēja vai pieskatīja, jo tās īpašnieki atrodas ārzemēs. Šodien notikuma vietā ieradās radinieki un no krāsmatām iznesa pēdējās mantas, ko nebija iznīcinājusi uguns.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:37

Jaunākās diskusijas