Magone atklāj, kas notiek ģimenē pēc skandāla

tautaruna.lv 26.marts 2021, 17:30
 
Ekrānuzņēmums
Pēc skandāla, kad šovu zvaigznes Magones Šutovienes vīrs Žanis, kurš negaidīti atgriezās no Anglijas, nobiedēja sievu, abu attiecībās iestājies pamiers.

Kā šovā "Slavenības. Bez filtra" atklāj Magone, šobrīd krīze ģimenē ir "šķietami salāpīta".

"Bet es zinu, ka viņš kaut ko glabā un arī pie manis tās sajūtas tomēr ir palikušas. Tas ir tāds laika jautājums," atklāta ir Magone un pašreizējo situāciju salīdzina ar spridzekli, kam nodzēsts aizdegtais deglis. "Kādā mirklī tā bumba tomēr mums var sasprāgt, tā kā - tā nav nekāda garantija," pārliecināta ir četru bērnu māte.

Magone uzsver, ka, ja no vīra puses jutīšot spiedienu vai psiholoģisko vardarbību pret bērniem, tad viņa laulībai pielikšot punktu, jo, kā pati saka, bezgalīgi piedot neesot iespējams.

Jau vēstīts, ka Žanis gada sākumā devās uz ārzemēm peļņā, atstājot Magoni ar bērniem pārvaldīt ģimenes saimniecību. Tikmēr Magone neslēpa, ka abu attiecībās iestājusies krīze un laiks atsevišķi palīdzēšot saprast, ko darīt tālāk.

Kamēr Žanis atradās ārzemēs, pie Magones viesojās dzejnieks Jans Ikess, kas raisīja vīra greizsirdību un viņš pat sievai pieprasījis šķiršanos.

Kad Žanis negaidīti atgriezies mājās, pārsteidzot Magoni, starp abiem izvērsies konflikts. Rezultātā Magone pat bēgusi no iereibušā vīra.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas