FOTO: Brante parāda, cik pamatīgi mainījies viņas ķermenis

tautaruna.lv 26.marts 2021, 16:12
 
Kaspars Krafts/F64
Juriste Ieva Brante sociālajā vietnē Instagram publicējusi attēlus, kuros redzams, kā, pateicoties veselīgam uzturam un fiziskajām aktivitātēm, mainījies viņas ķermenis.

Brante publiskojusi fotogrāfiju no žurnāla 2014. gadā, kurā redzama kaila, bet blakus ir attēls, kurā redzamas sievietes pašreizējās ķermeņa aprises.

"Feisītis nesen atsūtīja memory par 2014.gadu #žurnālsieva. Apskatījos un pieliku klāt šodienu - 2019. Mīlēju sevi toreiz un mīlu sevi tagad. Nebiju domājusi mest nost svaru.. Gribēju tikai kaut ko tīrāku, vieglāku..
Rezultāts.. jūs redzat. Sakārtoju uzturu un disciplinēju sevi. Jā, darbs. Jā, neatlaidība. Mainīt ieradumus nav viegli," atklāj Brante.
View this post on Instagram

A post shared by Ieva Brante (@ieva.brante)

"Nav un nekad nebūs kas tāds, ko varēsi apēst un tievēt uz nebēdu, un kļūt slaidāka. Nav un nekad nebūs kas tāds, ko varēsi uzsmerēt uz vēderiņa un tauciņi pazudīs, bet dupsis kļūs tvirtāks. Izbeidz sev melot!" - pie attēla raksta Brante.

Viņa savas sekotājas aicina: "Ja manas domas, uzskati, bildes tevi motivē darīt - dari. Uzraksti un pieliec atgādinājumam pie ledusskapja, pie modinātāja, pie durvīm. Arī pie spoguļa."

Kā zināms, juriste Ieva Brante ir aktīva dzīvesveida piekritēja. Viņa jau vairākus gadus nodarbojas ar rudens, ziemas peldēšanu. Šai aktivitātei nododoties dažādās ūdens tilpnēs. Viņa nodarbojas ar dažādām sportiskām aktivitātēm, sākot no krosfita līdz pat gaisa akrobātikai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas