VIDEO: Cik satiksmes pārkāpumus tu saskati? Krustojumā rodas vairākas bīstamas situācijas

tautaruna.lv 26.marts 2021, 20:14
 
Ekrānuzņēmums no Twitter
Kāds aculiecinieks mikroblogošanas vietnē "Twitter" dalījās ar video, kur krustojumā ir redzama neprasta situācija, kas varēja izvērsties nopietnā avārijā.

"Twitter" lietotājs dalījās ar automašīnā uzstādītā video reģistratora uzņemtajiem kadriem.

Tajā ir redzams, ka Rīgā vairākas automašīnas tuvojas krustojumam, kurā ir uzstādīts luksafors. Luksafora gaismas singnāls līdz ar automašīnu pietuvošanos tam sāk mainīties. Tālākā situācija risinās, ka bieži vien filmās ir novērots.

"Īsumā par luksoforu signālu ievērošanu Rīgā," tā video publicētājs komentē situāciju.

Luksafora signālam mainoties, vidējās joslas automašīnas vadītājs pēkšņi, strauji izlemj pārkārtoties uz blakus esošo joslu. Tajā pašā laikā pa šo joslu pārvietojas kāda cita automašīna, radot bīstamu situāciju uz ceļa.

"Twitter" lietotāji bija ļoti "acīgi" un spēja saskaitīt vairākus ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumus, kas netika ievēroti.

Sociālā medija lietotāji vērsa uzmanību, ka uzņemtajā video ir redzams ne viens vien ceļu satiksmes pārkāpums. Vairākas automašīnas pābrauca krustojumu pie sarkanās gaismas, tika pārbraukta nepārtrauktā baltā līnija, radīta avārijas situācija.

"Viens iebrauc krustojumā pie jau nodzisušas papildsekcijas, viens krustojumā joslu maina, un divi mēģina paspēt uz dzelteno gaismu, tāpēc jau malējais nesabremzējās un ieķēra apmali. Ja laicīgi bremzētu, būtu izvairījies," tā situāciju komentēja kāds "Twitter" lietotājs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:18

Jaunākās diskusijas