Sana Timma beidzot atklāj patiesību par attiecībām ar Kasparu Saulieti

tautaruna.lv 22.marts 2021, 13:09
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Latviešu basketbolista Jāņa Timmas bijusī sieva Sana Timma saviem sekotājiem sociālajos tīklos pastāstījusi, kādas patiesībā ir viņas attiecības ar hokejistu Kasparu Saulieti.
"Mēs esam draugi. Dzīve mūs saveda kopā apzināti, abi bijām līdzīgos dzīves posmos, salauzti, sāpināti, daudz viens otram emocionāli palīdzējām," tā, atbildot uz kādas sekotājas jautājumu par attiecībā ar Saulieti, pauda Timma.

Sana bija arī atklāta, sakot, ka pēc deviņu gadu attiecībām patlaban viņa vēlas brīvību, vēlas atgūt to, ko nokavējusi, pilnveidot sevi, meklēt sevi no jauna.

Kā vēstījām iepriekš, pagājušajā gadā aktīvi tika apspriestas attiecības, kas izveidojušās starp hokejistu Kasparu Saulieti un basketbolista Jāņa Timmas bijušo sievu Sanu. Pēc tam tik pat aktīvi baumoja par to, ka pāris ir izšķīries.

Tāpat vēstījām, ka Sana foto vietnē Instagram komentējusi savas attiecības ar hokejistu Kasparu Saulieti.

Sana komentēja jautājumu par abu kāzām.

Vietnē Instagram Sana aicināja sekotājus uzdot viņai jautājumus un viens no sekotājiem pajautāja, vai Kaspars varētu būt nākamais Sanas vīrs.

Atbildot uz jautājumu, Timma publicēja attēlu un citātu no seriāla "Sekss un lielpilsēta", kurā Misters Lieliskais saka Kerijai Bredšovai: "Neesi maita!" un viņa atbild: "Es neesmu. Esmu vienkārši es pati."

Tāpat Sana noslēpumaini piebilda: "Ja viņš mani izturēs līdz kāzām".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:13

Jaunākās diskusijas