VIDEO: Edija Zalaka "izdarības" TV ēterā samulsina apkārtējos

tautaruna.lv 12.marts 2021, 14:30
 
F64
Ceturtdienas, 11. marta, pievakarē TV3 noslēdzās izklaidējošā kulinārijas šova ”Gandrīz ideālas vakariņas” četru raidījumu cikls, un tā noslēgumā vakariņas saviem jaunajiem draugiem – dziedātājai Katrīnai Dimantai, vieglatlētei Madarai Palameikai un komiķim Maksimam Trivaškevičam – galdā cēla aktieris Edijs Zalaks, raksta "skaties.lv".

Edijs, lai vakars būtu atmiņā paliekošs, no visiem vakariņotājiem bija pacenties visradošāk. Pats tērpies treniņbiksēs, viņš ciemiņus uzņēma īpašajā vakariņu šova studijā, kuras centrā bija avīzēm noklāts galds, bet pirkstus kompānijai bija plānots slaucīt tualetes papīrā.

Pirms apsēsties pie bagātīgi klātā galda, viņš viesiem laipni piedāvāja siltus džemperus un ļāva izvēlēties labākās čības. ”Es zināju, ka Edijs ir ”nazis”, tāpēc viņš mani pārsteidza,” par galda noformējumu un dreskodu sajūsmā bija Maksims.

”Tualetes papīrs uz galda lika man saprast, ka manas salvetes bija pirmklasīgas,” atzina komiķis, kurš ciemiņiem roku slaucīšanai bija sagādājis papīra dvieļus.

Kamēr cepeškrāsnī sildījās kartupeļi, Edijs jaunajiem draugiem piedāvāja uzspēlēt galda spēli. ”Izklaide bija prikolīgākā mazbudžeta spēlīte, ko es jebkad esmu spēlējis,” izteicās Maksims. Arī pārējiem spēle gāja pie sirds.

”Man vislabāk patika kompānija, kas šīs visas četras dienas bija. Ēdiens - tas tā. Mēs vienkārši paēdām, jo fizioloģija to prasa,” pirms atzīmju salikšanas atzina Edijs.

Aktiera centienus trijotne novērtēja ar 29 punktiem, un viņš kļuva par šīs nedēļas uzvarētāju un galvenās balvas ieguvēju.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:58

Jaunākās diskusijas