VIDEO: Rīgā neadekvāts vīrietis pēkšņi sāk demolēt tramvaju

tautaruna.lv 12.marts 2021, 8:21
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme / Ģirts Ozoliņš/F64
Kāds vandalis ceturtdien sagādāja neērtības vairākiem 7. tramvaja pasažieriem pie Centrāltirgus, apturot sabiedriskā transporta kustību. Vīrietis nespēja mierīgi nosēdēt transportlīdzeklī un sāka to demolēt, informē raidījums "Degpunktā".

Nemotivēta agresija vai kādas apreibinošas vielas efekts, varbūt kāda garīga rakstura kaite - šobrīd viennozīmīgi nevar pateikt, kas tieši pamudināja kādu vīrieti pēkšņi tramvajā celties kājās un bojāt transportlīdzekļa salonu. Vainīgais noteikti savu bēdu izstāstīs likumsargiem, sniedzot paskaidrojumus iecirknī. Incidents notika ap plkst. 10.00 rītā 7. maršruta tramvajā Maskavas ielā, pie Centrāltirgus. Pēc izdarītā tramvajs tika apturēts un citi pasažieri bija spiesti izkāpt.

“Es biju otrajā vagonā. Bet jums teica, ka ar šo tramvaju vairs braukt nevar? Jā, bet kāpēc? Kaut kāds murgs,” stāsta tramvaja pasažiere.

Uzņēmumā “Rīgas satiksme”, skaidrojot situāciju, norāda, ka tramvaja vadītājs rīkojās atbilstoši instruktāžai, - par atgadījumu paziņoja dispečeram, kas izsauca policistus. Par laimi, šajā incidentā nav cietušo, un, tā kā tramvajs tika apskādēts, tā vietā tika norīkots rezerves transportlīdzeklis.

Uzņēmumā piebilst, ka pēdējā laikā sabiedriskajā transportā šādi incidenti ir retums. Bet, ja kas tāds gadās, visu fiksē arī vagonos esošā videonovērošana.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:14

Jaunākās diskusijas