Mūzikas eksperts: Alla Pugačova mānījusi fanus

tautaruna.lv 12.marts 2021, 13:09
 
Tass/Scanpix/LETA
Alla Pugačova ir atzīta Krievijas šovbiznesa zvaigzne. Neviens nestāv viņai klāt ietekmes un slavas ziņā. Tomēr mūzikas kritiķis Sergejs Sosedovs, kurš savulaik bija viņas uzticīgākais fans, un pēc tam vīlās (pēc viņa domām, viņai jau sen vajadzēja pamest skatuvi), ir pārliecināts, ka dziedātāja nav sliktāka un ne labāka par citiem mūziķiem.

Jaunākajā šova "Klīst baumas" epizodē Sergejs Sosedovs pauda pārliecību, ka Alla Pugačova guva panākumus, tikai pateicoties sava toreizējā vīra Aleksandra Stefanoviča ietekmei un "veiksmīgam darbam ar publiku".

Proti, viņš esot izveidojis Pugačovas tēlu.

Sergejs Sosedovs ir pārliecināts, ka Aleksandrs Stefanovičs, būdams teju vai Allas Pugačovas producents, pieprasīja viņai būt tēlā pat ierastajā dzīvē. Saskaņā ar viņa ​​ideju Allai vajadzēja radīt neskaidru iespaidu uz publiku - te viņa smejas, te raud, te ir mierīga, te kliedz.

"Tev jābūt vulgārai, nekoptai, pārmālētai, lai visi teiktu:" Tāda ir vulgāra Pugačova. " Bet pēc divām nedēļām jau raidījums TV, kurā tu parādies ar perfektu frizūru, sēdi pie klavierēm un dziedi skaistu dziesmu. Tad publika būs sajūsmā: "Cik skaisti un gaiši!" Visu laiku jāpārsteidz "- to izdomāja Stefanovičs. Un Alla mācēja atrast līdzsavu šajā ziņā. Bet patiesībā tā bija auditorijas mānīšana. Tas tika darīts ar nolūku, lai provocētu, ”secināja Sosedovs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas