Meganas Mārklas tēvs paziņo, ka drīz mirs

tautaruna.lv 20.februāris 2021, 10:09
 
AP/Scanpix/LETA
Hercogiene Megana atsakās no kontakta ar saviem radiniekiem. 71 gadu vecais Tomass Mārkls atzina: viņš baidās, ka nekad nesatiksies ar savu meitu un viņas bērniem.

Megana pārtrauca kontaktēties ar savu tēvu pēc vēstules skandāla. Viņas tēvs nodeva savas meitas vēstuli tabloīdam. Prinča Harija sieva iesūdzēja mediju tiesā, tiesājās divus gadus un uzvarēja.

Bet viņa joprojām nevar piedot Tomasam.

Meganas pirmdzimtajam maijā būs divi gadi, un vectēvs viņu redzējis tikai bildēs. Mārkls ir pārliecināts, ka viņa meita no viņa slēps arī otro bērniņu. Tomēr vīrietis nezaudē cerību, publiski lūdzot meitu uz tikšanos ar mazdēlu. Tomass cieš no sirds slimībām. Ar preses starpniecību viņš meitai saka, ka viņam ir maz laika, lai salīgtu mieru.

“Es novēlu Meganai un Harijam veiksmīgas un veselīgas dzemdības. Es ceru, ka kādu dienu viņi man ļaus satikt savus mazbērnus. Viņi ir karaliskie mazbērni. Bet manas dzīves beigas jau ir tuvu ... ”viņš reaģēja uz ziņām par meitas otro grūtniecību.

Ziņas par ģimenes pieaugumu komentēja arī hercogienes pusmāsa. Samanta uzskata, ka viņu tēvs nav pelnījis šādu attieksmi. Pusmāsa nosodīja Meganu par izolāciju no tēva un ieteica viņai šo problēmu risināt cilvēcīgāk. Viņa uzskata, ka ignorēt viņa mēģinājumus uzlabot attiecības ir nepareiza nostāja.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:34

Jaunākās diskusijas