Saeimas deputāts Zariņš debašu laikā skuj matus

tautaruna.lv 11.februāris 2021, 20:42
 
Dmitrijs Suļžics/F64 Photo Agency
Šodien Saeimas attālinātās ārkārtas sēdes laikā bija vērojama visai neierasta aina - debašu laikā "Saskaņas" deputāts Ivars Zariņš ar matu dzenamo sev skuva matus.

Jau zināms, ka Covid-19 ierobežošanas dēļ pašreiz ir aizliegti skaistumkopšanas pakalpojumi, to skaitā vizītes pie friziera. Līdz ar to sanāk iztikt bez friziera šķērēm vai nākas rīkoties pašam.

Vietnē Twitter cilvēki vēlējušies zināt, kādēļ matu Saeimas sēdes laikā dzinis deputāts Zariņš. "Ir veltīgi gaidīt uz šīs valdības saprātīgiem lēmumiem. Ja gribi paveikt darbus- ir jārīkojas pašam!" savu rīcību komentējis pats deputāts, kurš publicējis savu debašu ieraksta pilno versiju.

Jau vēstīts, ka patlaban tiek spriests par sabiedrībai nepieciešamāko skaistumkopšanas pakalpojumu sniegšanas atsākšanu, atzina Ekonomikas ministrijā (EM). Šonedēļ ministrija sagatavotos priekšlikumus pārrunās ar skaistumkopšanas nozares pārstāvjiem, bet nākamnedēļ iepazīstinās valdību ar sagatavotajiem priekšlikumiem skaistumkopšanas nozares drošai darbībai Covid-19 pandēmijas apstākļos. Savukārt pēc Ministru kabineta konceptuālā lēmumu pieņemšanas ministrija gatavos attiecīgus grozījumus normatīvos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:04

Jaunākās diskusijas