Kas pamatīgi nokaitinājis Baibu Sipenieci-Gavari?

tautaruna.lv 11.februāris 2021, 16:12
 
Vladislavs Proškins/F64
"Tagad es būšu kašķīga," video sociālajā vietnē Instagram saka TV un radio personība Baiba Sipeniece-Gavare, kura ir sašutusi par sērkociņiem.

Baibai sašutumu raisījuši "Vengo" sērkociņi: "Ko jūs tur darāt tajā fabrikā? Māžojaties laikam." Baiba demonstrē sērkociņus un smej, ka tie pēc formas atgādina "lilijas ziedu putekšņus".

"Man viens cilvēks ik pa brītiņam saka:"Vai nu dara,vai nedara nemaz!Un ja nezin kā to dara , tad paprasa tam,kurš prot darīt!"

Bet, ja mēs samierināsimies,ka sērkociņus ražo tā, ka jāsaka: "NEĶĒZIET KOKU!", tad būs ar laiku jāsamierinās, ka kurpei nolūzis papēdis un karoga kāts piedevām! Vengo,vai venigo, vai kā jūs tur godāt, metat mieru sērkociņu ražošanai - nesanāk jums un viss! Un Āmen!" - pikta ir Sipeniece - Gavare.

Kā norādīts uzņēmuma mājaslapā, SIA “VENGO” ir liela pieredze personalizēto produktu piegādē. Nepārtikas grupā SIA”Vengo” strādā Baltijas valstīs, Krievijā un ES valstu tirgos un pārstāv ražotāja SWEDISH MATCH šķiltavu brendu Cricket, piedāvā dažādu ražotāju sērkociņus, šķiltavas, gāzi un benzīnu šķiltavu uzpildīšanai, līmi, kabatlakatiņus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:23

Jaunākās diskusijas