Zināms, kāpēc Megana Mārkla atteikusies tikties ar karalieni Elizabeti

tautaruna.lv 11.februāris 2021, 9:45
 
Reuters/Scanpix/LETA
Omids Skobijs, viens no grāmatas “Brīvības atrašana”, kas stāsta par prinča Harija un Meganas Mārklas laulībām, autoriem atklāja patieso iemeslu, kāpēc Megana pēc Lielbritānijas karalienes Elizabetes II ielūguma varētu atteikties doties vasarā uz Lielbritāniju. Par to ziņo izdevums "OK!"
Skobijs apgalvo, ka atteikums varētu būt saistīts ar ceļošanas ierobežojumiem Covid-19 pandēmijas dēļ.

Pēc viņa teiktā, viņu dēļ Megana diez vai spētu paņemt līdzi mazu bērnu, un viņa nevēlas braukt bez dēla. "Šobrīd Harijam ir vieglāk braukt vienam. Bet Megana nemaz negribēja aizskart karalisko ģimeni. Ja nebūtu pandēmijas, arī viņa būtu piekritusi,” vēsta Skobijs.

Skobijs pieņem, ka Megana atradīs citu veidu, kā apsveikt karalieni dzimšanas dienā, un atgādināja, ka hercogiene ir slavena ar savām pārdomātajām dāvanām: piemēram, pirmās tikšanās laikā ar hercogieni Ketrinu viņa uzdāvināja piezīmju grāmatiņu ādas vākā. "Esmu pārliecināts, ka Megana dzimšanas dienā nosūtīs karalienei satriecošu pušķi vai Ārčija veidotu kartīti," viņš teica.

Iepriekš laikraksts Daily Mail, atsaucoties uz savu avotu, ziņoja, ka Megana Mārkla ceļojuma laikā uz Lielbritāniju nepavadīs vīru, bet paliks ASV. Tika apgalvots, ka šādu rīcību motivē personiski un praktiski iemesli.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:43

Jaunākās diskusijas