Aivis Ceriņš pamatīgi kritizē Reiru

tautaruna.lv 11.februāris 2021, 14:30
 
Dmitrijs Suļžics /F64
TV žurnālists Aivis Ceriņš mikroblogošanas vietnē Twitter neskopojās ar kritiku, kas vērsta finanšu ministra Jāņa Reira virzienā.
Ceriņu sadusmoja Reira izteikumi, ka ideja par vienreizēja pabalsta izmaksu 500 eiro apmērā par katru bērnu nebūtu lietderīga.

"Diezgan droši var apgalvot, ka skopākais un no realitātes tālāk dreifējošais ministrs ir Reirs. Mēģināšot atrast lietderīgāku variantu... atrunas un muldēšana. Atmetīs drošvien ģimenēm simtiņu pēc mēneša un teiks, ka ar to jau vajadzētu pietikt," savu viedokli pauž Ceriņš.

Tikmēr komentāros arī citi Twitter lietotāji neskopojās ar kritiku.

"Jebkura nauda, kura iedota iedzīvotājiem, vairs nav apgūstama, tātad bezjēdzīgi iztērēta. Šķiet, ka tas ir šī antiministra moto," teikts kādā komentārā.

"Šis ir totāls empātijas trūkums. Viņam cilvēki ir tikai cipari ekselī un aiz šiem cipariem viņš neredz reālas problēmas un likteņus," raksta vēl kāds.

Vienreizēja pabalsta ģimenēm 500 eiro apmērā par bērnu izmaksa nebūtu lietderīga, bet lietderīgāks būtu ikmēneša atbalsts konkrētām iedzīvotāju grupām, otrdien intervijā TV3 raidījumam “900 sekundes” sacīja finanšu ministrs Jānis Reirs.

“Domāju, ka lietderīgāk ir atrast nevis vienreizēju atbalstu 500 eiro apmērā šai kategorijai, bet ikmēneša atbalstu konkrētām grupām, kurām ir jāpalīdz,” teica finanšu ministrs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:30

Jaunākās diskusijas