Diāna Kubasova atklāj, ko obligāti jāpiedzīvo atrodoties Dubaijā

tautaruna.lv 6.februāris 2021, 20:44
 
Līva Simsone, F64 Photo Agency
Pasaules apceļotāja, modele Diāna Kubasova kārtējo reizi dalījusies pieredzes stāstā par viesošanos vienā no viņas iemīļotākajām vietām pasaulē - Daubaiju, Apvienotajos Arābu Emirātos.

"Must-do lieta Dubaijā ir brauciens uz tuksnesi.

It kā kas tur tāds - tikai vienas smiltis apkārt. Bet tas, kā tajās spēlējas vējš un saule ir maģiski.

Ar @alisezoom braucām no Dubaijas stundu, lai atrastu skaisti oranžu tuksnesi ar smalkām smiltīm un bez zāles un krūmu piedevas. Izkāpām no mašīnas pilnīgas nekurienes vidū, pasperam pāris soļus un ieraugām šo tuksneša āža vai antilopes (?) mazuļa galvaskausu. Sakritība vai zīme no augšas?" jautā modele, daloties ar tuksnesī uzņemto kadru.

Jau iepriekš modele, dalījusies ar pasakainiem kadriem no piedzīvotā. Piemēram, mirkļiem no "Brīnumu dārza" Dubaijā.

Jau vēstījām, ka 31 gadu vecā Kubasova turpina apceļot savas mīļākās vietas pasaulē, neskatoties uz Covid-19. Vēl nesen viņa no Latvijas. "Jā, Bali vēl joprojām ir viena no manām pašām 4 mīļākajām vietām uz pasaules, starp Ķegumu, Dubaju un Miami," atklāj modele.

Kā iepriekš vēstīts, tad tad latviešu modele Diāna Kubasova atrodās uz eksotiskās Bali salas un tieši tur aizvadīja pandēmijas laiku. Iepriekš Diāna vairākkārt ir centusies nokļūt atpakaļ Latvijā, taču visi mēģinājumi ir cietuši neveiksmi.

Diāna Kubasova atzina, ka šajā Covid-19 pandēmijas laikā ir labākais brīdis, lai investētu, tāpēc viņa ir izdomājusi iegādāties villu Bali.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas