Pārsteidzoši jaunumi par "Saimnieks meklē sievu" skandalozāko dalībnieku

tautaruna.lv 6.februāris 2021, 13:42
 
Ekrānšāviņš
Par 2019. gada skandalozāko šovbiznesa tēlu Latvijā kļuva ”Saimnieks meklē sievu” Vitālijs, kurš mīlas spēlē līgavu meklēja ar mīļoto sievieti Lauru pie sāniem un kameru priekšā pats sevi pasludināja par ”jākli”. Pēc saimnieku šova pārraidīšanas saimnieks no publiskas aprites uz gadu pilnībā pazuda, vēsta portāls Skaties.lv.

2019. gada rudenī Vitālijs šokēja Latviju, publiski saimnieku šova ietvaros paziņojot: ”Esmu jāklis!” un atklājot, ka mīlestību meklē, lai gan pašam pie sāniem draudzene Laura.

Vairāk kā gadu pēc šīm kaislībām Vitālija fani beidzot sagaidījuši ziņas no saimnieka. Vitālijs ir atgriezies sociālajos tīklos, un viņa ieraksti liecina, ka saimnieka dzīve ir skaisti sakārtojusies.

Vitālijs atklāj, ka pēc spēles ticis, gan pie līgavas, gan ceļojuma. Pie viņa sāniem nu jau vairāk kā pusotru gadu pēc filmēšanas ir tā pati Laura, kuru viņš šovā uzdeva par māsīcu.

Pāris izbaudījis īstu medusmēnesi, apceļojot Eiropu. Pēc saimnieku šova filmēšanas Vitālija ceļš vedis uz Poliju, Vāciju un Nīderlandi, kā mēļo kuluāros, lai gan pastrādātu, gan labi atpūstos.

Visu šo laiku klusējis par savu attiecību statusu, saimnieks sociālajos tīklos atkal paziņojis, ka ir aizņemts vīrs, turklāt aizņemts ar to pašu ”māsīcu” Lauru, kura uzticīgi bija pie saimnieka sāniem filmēšanas laikā.

Pāris janvāri noslēdzis, pēc ilga pārtraukuma publiskojot romantiskus foto.
Arī Laura pēc ilgākas klusēšanas atgriezusies sociālajos tīklos un lepojas ar romantiskām kopbildēm. Viss liecina, ka skaistais pāris izturējis visas dzīves vētras, un viņu sirdī sācies jauns mīlas pavasaris.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas