"Viņu fotografēt ir bauda"; Dagmāra Legante sajūsmā par Ievu Florenci-Vīksni

tautaruna.lv 2.februāris 2021, 16:14
 
Ģirts Ozoliņš/Dmitrijs Suļžics/ F64
TV personība Dagmāra Legante pārpublicējusi pašas uzņemtu aktrises Ievas Florences- Vīksnes kadru un velta aktrisei sajūsmas pilnus vārdus.

"Viņu fotografēt ir bauda.... Viņa zin, ka kamera (fotogrāfi) mīl viņu, es neesmu izņēmums! Viena no manām mīļākajām fotosesijām! Tika radīti tēli, noskaņas, viss dzīvo ... Viņa iemiesoja un atdzīvināja mūsu radītos tēlus," pauž Legante.

View this post on Instagram

A post shared by Legante Dagmāra (@dadalove)

Aktrise Ieva Florence - Vīksne ar foto dalījusies arī savā Instagram profilā, tam komentārā pievienojot pārdomas par pacietību.
"Pacietības brīdis ir kā mazs noslēpums... Pacietība ir liela vērtība. Kad katru sekundi, minūti, dienu vai jebkuru citu laika izteiksmes līdzekli tici, un saglabā sevī esamību, gribu un darīt vēlmi. Pacietīgam būt nenozīmē skaitīt līdz 10, un tad rīkoties, jo būs citādāk... Pacietība man ir māksla atrast mieru nemierā, sevi motivēt nākamajam solim, būt par noteicēju un izdarīt to, ko sev sen esmu solījusi. Neskriet, padomāt, sajust un saprast - šī ir pacietība. Kur tā ved? Iespējams pie harmonijas - pie apzināšanās, pie tā, ka mēs ne tikai redzam, bet ieskatāmies. Pie tā, ka mēs ne tikai dzirdam, bet sadzirdam... Un vēl, un vēl! Pacietības brīdis ir kā mazs noslēpums...


Pacietība ir liela vērtība. Kad katru sekundi, minūti, dienu vai jebkuru citu laika izteiksmes līdzekli tici, un saglabā sevī esamību, gribu un darīt vēlmi. Pacietīgam būt nenozīmē skaitīt līdz 10, un tad rīkoties, jo būs citādāk...
Pacietība man ir māksla atrast mieru nemierā, sevi motivēt nākamajam solim, būt par noteicēju un izdarīt to, ko sev sen esmu solījusi. Neskriet, padomāt, sajust un saprast - šī ir pacietība.
Kur tā ved? Iespējams pie harmonijas - pie apzināšanās, pie tā, ka mēs ne tikai redzam, bet ieskatāmies. Pie tā, ka mēs ne tikai dzirdam, bet sadzirdam... Un vēl, un vēl!" - raksta Ieva.

Arī abu dāmu sekotāji atzinīgi novērtējuši fotogrāfiju un velta komplimentus Ievas skaistumam.

Jau vēstīts, ka Dagmāra Legante profesionāli nodarbojas arī ar fotogrāfēšanu un savos kadros iemūžinājusi daudzus Latvijā pazīstamus cilvēkus, piemēram, TV un radio personību Maiju Rozīti - Krištopani, aktieri Rihardu Leperu, aktieri Andri Buli un citus.

Ieva Florence-Vīksne ir latviešu aktrise un modele. 2017. gadā kļuva par Dailes teātra štata aktrisi. Dailes teātra izrādēs piedalās jau kopš 2014. gada.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:14

Jaunākās diskusijas