Šovu zvaigzne Gunārs par alkohola atmešanu pateicas citplanētiešiem

tautaruna.lv 2.februāris 2021, 7:00
 
Vladislavs Proškins/F64 Photo Agency
Latvijas mīlas šovu dalībnieks Gunārs Sārtaputns no Balviem atklājis, ka jau mēnesi nelieto alkoholu, vēsta portāls skaties.lv.

Kā portālam paziņoji Gunārs, 1. februārī apritēja mēnesis, kopš viņš atteicies no alkohola. ”Šobrīd vispār nelietoju alkoholu jau kopš Jaungada. Par to paldies jāsaka citplanētiešiem. Citplanētieši man pateica tā - ja vēl dzersi alu, tad tu ar mums nekur nelidosi,” atklāj Gunārs.

Saimnieks atklāj, ka, atsakoties no alkohola, svarīgi vispirms uzreiz pateikt skaidru ”nē” alum un pilnībā atteikties no tā lietošanas. Tas esot visgrūtāk. Ja kādu laiku netikšot lietots alus, organismam pašam radīšoties nepatika arī pret stiprajiem dzērieniem.

”Nevar tā uzreiz no jumta nolēkt - bladāc! Nepieciešams pārejas posms. Tāpēc, atmetot dzeršanu, vispirms aizmirsti alu. Pārējais jau notiks automātiski,” tā Gunārs.

Jau vēstīts, ka 24. janvārī 60. jubileju svinēja šovu ”Saimnieks meklē sievu”, ”Piecērt Eglītei!” un ”Nākamā pietura: Mīlestība” zvaigzne Gunārs Sārtaputns. Lai arī šobrīd aizliegts rīkot balles, pie Gunāra tieši komandantstundas laikā esot ieradies ballīšu zvēru pulks, un naktī no sestdienas uz svētdienu Gunāra īpašumā Balvos notikusi nelegāla diskotēka.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:34

Jaunākās diskusijas