VIDEO: Jelgavas novadā noticis traģisks negadījums; gājis bojā jauns vīrietis

tautaruna.lv 2.februāris 2021, 13:09
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Traģisks ceļu satiksmes negadījums noticis Jelgavas novada Glūdas pagastā, kur 31.janvārī dzīvību zaudēja kāds jauns vīrietis, kurš bija pasažieris bezatbildīga “BMW” šofera vadītā spēkratā, vēsta “Degpunktā”.

Svētdien, ap plkst. 21.30, mediķi, ugunsdzēsēji glābēji un ceļu policisti saņēma ziņu par smagu ceļu satiksmes negadījumu uz Pūres-Auces-Grīvaišu ceļu, kur netālu no Pūru pieturas bija avarējis kāds septītās sērijas “BMW”. Tas taisnā ceļa posmā bija nobraucis no brauktuves un apmetis vairākus kūleņus.

Neilgi pēc šī zvana saņemšanas, apkaimē viens pēc otra ieradušies operatīvie dienesti un atklājies, ka vienam no auto sēdošajiem, kādam 34 gadus vecam vīrietim, kurš bija iesprostots auto vrakā, vairs nevar palīdzēt. Kā norāda likumsargi, kuriem uzticēta šī negadījuma izmeklēšana, pagaidām ir skaidrs, ka avārijas brīdī 25 gadus vecā autovadītāja pilotētajā spēkratā atradušies divi pasažieri - bojāgājušais un vēl kāds gados jauns vīrietis, kuram paveicies un kurš ticis cauri vien ar nenozīmīgiem ievainojumiem.

Tāpat atklājies, ka šoferis pie stūres bija sēdies bez autovadītāja apliecības, turklāt gandrīz promiles reibumā.

Sākotnējā informācija liecina, ka viens no iemesliem, kāpēc šis brauciens beidzies ar traģēdiju, varētu būt vēl kāds rupjš satiksmes noteikumu pārkāpums -, visticamāk, spēkrats pirms nelaimes traucies ar aptuveni 160 kilometriem stundā.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:44

Jaunākās diskusijas