Žanis gatavojas atstāt Magoni

tautaruna.lv 2.februāris 2021, 10:30
 
Ekrānuzņēmums
"Žani es palaižu pasaulē," šovā "Slavenības. Bez filtra" atklāj Magone Šutoviene, stāstot, ka ar vīru gatavojas iet katrs savu ceļu.

Magone stāsta, ka saņēmusi no vīra pārmetumus, ka viņas dēļ viņš nav spējis piepildīt savu potenciālu, jo esot ieslodzīts mājā kopā ar bērniem.

Šovu zvaigzne neslēpj, ka ar vīru viņiem ir dažādas intereses un dzīves mērķi, kas traucē kopdzīvei. Lai nebūtu jāizciešs apvainojumi un strīdi par otra ierobežošanu, Magone un Žanis nolēmuši "atdalīties".

"Viņš uz skatuves neder. Man urbji un zāģi arī neder," par attiecībām stāsta Magone. Par to, kā tiks galā ar saimniecību viena, Magone saka, ka tur nekā "traka" nav, ko viņa nevarētu izdarīt, jo viņa mājas darbus prot. Grūtāk būšot gan tādēļ, ka vēl vienai jāpieskata arī bērni. "Ar dievpalīgu," par to, kā Magone ar visu tiks galā, saka Žanis.

Jau vēstīts, ka Šutovu ģimenē arī Ziemassvētkos izvērsies strīds starp laulātajiem. Magonei svētkos bijis pārāk daudz pienākumu, bet no Žaņa nekādu palīdzību nav saņēmusi. Tas arī raisījis nesaskaņas ģimenē.

Tikmēr Žanis gan sievai nepiekrīt un apgalvo, ka nācis jautāt, ko palīdzēt, bet viņa "sākusi kliegt". Viņš uzsver, ka "jābūt kādai kultūrai attiecībās".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:42

Jaunākās diskusijas