Katrīna Puriņa-Liberte atklāti par to, kā plāno aizvadīt svētku nakti

Anete Ošleja 31.decembris 2020, 19:37
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Ārste Katrīna Puriņa - Liberte atklāj, kā aizvadīs Jaungada ballīti mājās.

Katrīna savā Instagram dalījās ar pārdomām, kā pavadīt Jaunā gada ballīti mājas, kad nav iespējamas plašas svinības.

Viens no nozīmīgākajiem punktiem ir gardas svētku maltītes pagatavošana. Viņa galdā cels īstenus latviešu ēdienus - pīrāgus, rasolu, viltoto zaķi, kartupeļu biezeni un štovētus kāpostus.

Jaunais gads nav iedomājams bez gardu dzērienu baudīšanas. Katrīna atzīst, ka viņas mājās iecienītākais kokteilis ir Negroni, to viņa centīsies pagatavot un pasniegt, kā greznā Rīgas bārā.

Svarīga ir arī kopā būšanas sajūta, lai gan šogad ir jāiztiek bez plašām svinībām, Katrīna ir izdomājusi, kā radīt ballītes atmosfēru ar tuvajiem.
"Zoom call ar ģimeni un face time ar draugiem! Aizdedzināsim kopīgi brīnumsvecītes un sagatavosim tosta uzrunu," min ārste.

Katrīna atklāj, ka viņu ģimenē pastāv Jaungada tradīcija, kuru viņa pilda kopā ar meitām. Ģimenes sievietes veido vēlmju kolāžas. Viņa atzīst, ka lielākoties vismaz puse no apņemšanām arī piepildās.

"Mājsēdes laikā esam iecienījuši spēles - mums ļoti patīk Uno, Alias, Monopols, mēmais šovs, karaoke. Kādu no šīm noteikti paspēlēsim vēl Vecgada vakarā," pauž Katrīne.

Viņa uzsver, ka svētkiem ļoti piedienas dejošana. Tādējādi viņa plāno atskaņot savu mīļāko 2020. gada dziesmu un padejot, cerot, ka arī citi mājsaimniecības locekļi pievienosies.

Jau kopš bērnības viņa Jaungada naktī skatās ziņu pārraidi, panorāmu, un noklausās amatpersonu uzrunas un himnu. To viņa plāno darīt arī šonakt.

Savukārt, lai pusnakts laiks kļūtu maģiskāks un būtu vēl lielāka svētku sajūta, tad tieši pusnaktī viņa kopā ar ģimeni aizdegs brīnumsvecītes.

Viņai ir plāns arī nākamajai dienai. Tas saistās ar kārtīgu izgulēšanos, lai Jaunais gads tiktu sagaidīts ar skaidru prātu, ķermeni.

"Dress up! And next.....take off your clothes. Nu šo punktu jūs paši sapratāt :) ir skaisti jāsapucējas....un tikpat skaisti jāizģērbjas - esmu par mīlestību visapkārt un jau no pirmās jaungada dienas," kā pēdējo punktu akcentē Katrīne.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:53

Jaunākās diskusijas