"No tevis nekas labs nesanāks," Brante atklāj, ko kaimiņi par viņu domā

Anete Ošleja 31.decembris 2020, 20:18
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Juriste Ieva Brante aicina ticēt saviem spēkiem un nepadoties brīdi, kad citi izturas nejauki un izsaka nievājošus komentārus.

Vecgada diena ir laiks, kad mēs varam atskatīties uz iepriekšējiem notikumiem un nonākt pie dažādām atziņām. Ieva šajā laikā saviem sociālo mediju sekotājiem dalījās ar pavisam nepatīkamu epizodi no bērnības.

"Kad biju maza perdele un zobus tīrīju, jo mamma lika, kaimiņos dzīvoja kāda kundze, kas man teica: "No tevis nekas labs nesanāks,"" atklāj Ieva.

Pirms kāda laika Ieva satika kaimiņieni, kura bērnībā pauda negatīvo viedokli. Šobrīd viņa jau to ir aizmirsusi un uz Ievu skatās ar pavisām citām acīm. Kā atklāj Brante, tad nejauši satiekot kundzi veikalā, viņa pauda atzinīgus vārdus.

"Brantes kundze! Ak! Ne velti zināju, ka jums izdosies. Tāds zelta gabaliņš!"

Ieva šajā gadu mijā ikvienam novēl ticību sev, neklausīties to, ko citi par jums saka un iegaumēt - jūs esat zelta gabaliņš.

Kā zināms, juriste Ieva Brante ir aktīva dzīvesveida piekritēja. Viņa jau vairākus gadus nodarbojas ar rudens, ziemas peldēšanu. Šai aktivitātei nododoties dažādās ūdens tilpnēs. Viņa nodarbojas ar dažādām sportiskām aktivitātēm, sākot no krosfita līdz pat gaisa akrobātikai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:05

Jaunākās diskusijas