FOTO: Pašmāju slavenības sveic Jaunajā gadā

Anete Ošleja 31.decembris 2020, 18:39
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Pašmāju slavenības vēl pirms pusnakts iestāšanās aktīvi visus sveic Jaunajā gadā. Daloties ar gan ar aizejošā gada pārdomām, laba vēlējumiem un atziņām.

Slavenības ar saviem svecieniem dalās sociālo mediju platformā Instagram.

Pasākumu un raidījumu vadītājs Renārs Zeltiņš savā profilā dalījās ar 10 fotogrāfijām, kuras raksturo viņa aizgājušo gadu. Viņš visiem Jaunajā gadā novēl stipru veselību, veiksmi un dzīvesprieku!

Arī Rūta Reinika izvēlējusies atskatīties uz aizgājušo gadu, daloties ar spilgtākajiem 2020. gada notikumiem. Rūta ir jaunā māmiņa un atzīs, ka šis gads māmiņām stipri neatšķirtos no citiem gadiem, ja pat nebūtu vīruss. Rūta visiem Jaunajā gadā novēl labu veselību!

Dziedātājs, grupas "Prāta vētra" solist savus sekotājus sveic ar dziesmu vārdiem. "Uh, kāds laimīgs, ņiprs un veselīgs būs tas nākamais, vai ne?!! Akurāt tāds kā mēs to paši iedomāsimies un veidosim! Lai izdodas!! Jo galu galā - Viss ir tieši tā kā tu vēlies."

Savukārt radio balss Māris Grigalis dalījās ar fotogrāfiju, kurā ir redzams kopā ar savu dēlu, paužot cerību, ka nākamais gads būs labāks.

Dziedātāja Olga Rajecka dalījās ar apburošu fotogrāfiju svētku noskaņās, aicinot visus nekaitināt vēršus ar sarkano krāsu. Kā zināms, tad 2021. gads paies Vērša zīmē.
View this post on Instagram

A post shared by Olga Rajecka (@rajecka)

"Gada beigas tuvojas ar domām par jaunu sākumu, kas vienmēr iecerēts labāks un laimīgāks," atzīst televīzijas personība Agnese Vārpiņa. Viņa uzsver, ka katrs jauns sākums nes ko labu. Svarīgi ir ņemt līdzi Jaunajā gadā mācības, ko sniedzis vecais gads. Viņa visiem novēl mieru, mīlestību, veiksmi un veselību.

View this post on Instagram

A post shared by Agnese Vārpiņa (@varpina)

Dziedātāja Marta Grigale atzīst, ka šis gads viņai ir bijis ļoti labs. Viņa izdeva albumu, kļuva par māmiņu otrajai atvasei. Viņa visiem novēl atrast savu sapni un to piepildīt, lai nākamajā gadā visi mērķi īstenotos.

View this post on Instagram

A post shared by MARTA (@martagrigale)

Grupas "Prāta vētra" bundzinieks Kaspars Roga visus sveic ar amizantu foto. Novēlot visiem Jaunajā gadā mīlestību!

View this post on Instagram

A post shared by Kaspars Roga (@zorge)

Raidījumu personība, radio balss Maija Rozīte Krištopāne Instagram publicēja ļoti sievišķīgu fotogrāfiju. Viņa Jaunajā gadā lielāko uzsvaru liek uz to, ka tas būs labāks par aizejošo. Aicinot ņemt līdzi tās mācības, ko tas ir sniedzis.

Fitnesa skaistule, pavārgrāmatu autore Paula Freimane novēl veselību un spēku jaunajā 2021. gadā!

Savukārt dziedātāja Liene Šomase saka lielu paldies aizejošajam 2020. gadam. "Paldies, paldies, paldies par uzkrāto pieredzi, jaunajiem projektiem, sevis pilnveidošanu, iegūtajiem draugiem 2020.gadā." Viņa visiem Jaunajā gadā novēl dzīvesprieku, radošumu, dullumu un mīlestību!

Dziedātāja Samanta Tīna aizejošo gadu raksturo īsi un lakoniski. "Tas bija TIKAI ROMĀNS, Jo mums nesanāk un mēs vairs nē! Paldies."

"Skaties uz priekšu, ko vēl vari veikt, kāds ir Tavs sirds piepildījums, ko vēlies darīt. Kā veidot, piepildīt un īstenot savus sapņus," ar šādiem vārdiem savus sekotājus sveic aktrise Ieva Florence. Viņa uzsver, ka 2020. gads nesa pieredzi gan labu, gan sliktu, bet mums par to ir jābūt pateicīgiem.

Uzņēmēja, aktrise Agnese Zeltiņa atzīst, ka ar atvērtu sirdi dodas pretī Jaunajam gadam. Viņa min, ka 2020. gads iemācīja daudz un ar laiku mēs spēsim novērtēt tās lietas, ko tas mums ir devis.

Savukārt dziedātājs Ralfs Eilands visus priecē ar jauku bērnības fotogrāfiju. Šo foto asociējot ar 2020. gadu. "2020. gads vienā bildē — pie kājām pods, bet cilvēks cenšas saglabāt smaidu sejā. Šoreiz visiem skaidrs, ka ar 1. janvāri nekas nemainīsies, tādēļ novēlu pamainīt perspektīvu un ne gados domāt, bet gan dzīvē!"

"Māmiņu klubs" vadītāja 31. decembra rītu aizvadīja pavisam dzestri. Viņa atzīst, ka šajā gadā ir nācies sevi pārvarēt neskaitāmas reizes. Rūta Dvinska visiem novēl mundru, jaudīgu un veselīgu Jauno gadu!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:44

Jaunākās diskusijas